Arama sonuçları: *

1. SerdarT35

Evrim Bilimsel Bir Gerçektir

Evrim hakkında bilgimin çok olmadığını söyledim. Hakaret etmek yerine açıklar mısın?
  2. SerdarT35

Evrimde öyle bir şey yok mu yoksa direkt olması mı mantığa aykırı? Yargılamak için değil harbi bilmediğimden soruyorum.
  3. SerdarT35

Onu geçeceksin tabii ki, yaratmak derken ne kadar sürede olduğu belli olmaz. Allah istediği sürede yaratabilir. Kur'an'da Adem ve Havva'nın fiziksel veya biyolojik özelliklerine dair doğrudan bir açıklama yer almaz. Dolayısıyla, Adem ve Havva'nın "Homo sapiens" yani modern insan olup olmadığı...
  4. SerdarT35

Burada aniden yaratılmakla alakalı bir şey görmedim.
  5. SerdarT35

Bakara 30'a bakabilirsin.
  6. SerdarT35

Evrimle İslam çelişmez ama random hadisler yüzünden millet çeliştiğini sanıyor.
  7. SerdarT35

Tanrı varsa bile neden 1 tane var?

GoW serisini oynayanlar iyi bilir, Yunan mitolojisinde tanrılar hep bir kargaşa içinde. Zeus Ares'i öldürmek istiyor, titanlar tanrıları vs çok uzuyor. Kratos diye bir adam da gelip hepsini öldürüyor, Yunanistan yok olmaya kadar gidiyor. Eğer çok tanrı olsaydı böyle şeyler olurdu, ondan dolayı...
  8. SerdarT35

"Bir Kişi mi ölmeli?, Beş Kişi mi ölmeli? Ahlaki Kararınız Ne Olurdu?"

ama o zaman da "şansım vardı" dersin.
  9. SerdarT35

Aynen katılıyorum, Engin Arık gibi öldürülürdü kesin.
  10. SerdarT35

Hep A ile E arasında kalırım ama artık yeni bir yöntem buldum, kolu çeker ve tek kalanın yanına depar atıp ipleri çözerim. Tek bir kişinin iplerini kesmek zor olmasa gerek.
Top Bottom