Arama sonuçları: *

1. diekatze

Büyük İstanbul depremine ne kadar hazırız?

Betonlaşmanın nasıl olduğuna bağlı. Eski evlerin çoğunun kumu bile dandik. Bildiğin deniz kumu kullanılarak yapılan evler var ve hala yaşıyorlar.
  2. diekatze

Balkondayım kankacım, evimin balkonunda rakımı içiyordum. Önüm havuz olduğu için suyun hareketliliğinden anlayıp bahçeye indim. Bana kalsa otururdum, Bodrum'un evleri sadece taş olduğundan sağlam. Annem ve kardeşimi yalnız bırakmamak için bahçeye indim.
  3. diekatze

İçiyordum zaten, havuzdaki suyun gel gitlerinden anladım deprem olduğunu. Sonra kadehimi alıp kardeşimi odadan aldım, aşağıya indik.
  4. diekatze

6.6 yaşadım dostum :)
  5. diekatze

Kanka aileyi toplayan bendim ya. Annem falan baya panik oldu, babam İstanbul'daydı zaten. Korkmam öyle şeylerden. Gerçekten görüp görebileceğin en soğuk kanlı insanlardanımdır.
  6. diekatze

Valla ben Bodrum depreminde öyleydim. 6.6 şiddetinde deprem olurken rakı kadehimi bırakmadım, kardeşimi falan alıp yazlığın bahçesinde içkimi yudumlamaya devam ettim.
  7. diekatze

Çakı yazmışsın, rakı okudum. Diyorum ki adam depremde bile rakı düşünüyor :(
  8. diekatze

Kankacım konun Felsefe ile bağlantısını merak ettim :D Deprem korkum yok, büyük Bodrum depremini yaşadım gram korkmadan. Toplanma alanı var. Çok soğukkanlı biriyim, o esnada eşyalarımı bile alıp gram kasmadan aşağı inerim. Uydu telefonumu kullanırdım. İstanbul'da yapıların %60-70'i depremi...
  9. diekatze

Karşında x partiden veya mülteci ölse yardım edermisin

Sadece yurtta mı? Dünya genelinde böyleyiz. Şimdi bayraktar fanları gelip linçler belki ama acı gerçek kardeşim. Başımızdaki sağolsun, beslemeye devam ediyor.
  10. diekatze

Yazıya update gelmiş. Mülteci var, mülteci var. Ar*p ırkından nefret ederim mesela. Ukrayna'dan gelenlere bakıyorum yerlerden çöp toparlıyor. Surilere bakıyorum yerlerde çekirdek nargile kola. Kısacası kendini bilene saygım sonsuz, diğerlerinide kendi yöntemleri gibi kafasını keserim. Örnek 1
  11. diekatze

Yanlış bir düşünce. Hemde aşırı yanlış. Parti veya takım tutabilir insanlar. Önemli olan tuttuğu parti veya takıma körü körüne bağlı kalmamak yanlışları ve doğruları ayırt edebilmek. Bunu yapamayan insan CHP'lide olsa AKP'lide olsa vur gitsin arkandayım :D
  12. diekatze

500 Tl'ye Kimin Resmi Basılsın?

Kaynak?
  13. diekatze

Ateizm Nedir, Ne Demektir?

Tamam o halde kafa kesen, bombalar patlatan müslümanlar yüzünden tüm müslümanlara terörist diyip saygı duymayalım harika hareket.
  14. diekatze

Evet aynen haklısın.
  15. diekatze

Bahsettiğim, ısrarla anlatmaya çalıştığım halde Ateist olduğum düşünülen şey bu işte. Ya bu ateist bunun kitabı kuralı yok ahlaksızlık yapıyorsa tüm ateistler ahlaksızdır demekte yanlış, bir müslüman yüzünden tüm müslümanları kötülemekte...
  16. diekatze

Evet bana bunu söyleyip benim mesajımı etiketlemen zaten bana dememiş olman anlamına gelir :D Bana şunu söyler misin? Sırf bir kuralı, kitabı vs vs olmadığı için tüm ateistlere ahlaksız demek doğru mu? Eğer gerçekten böyle düşünüyorsan yazık.
  17. diekatze

Abi ben ne diyorum sen ne diyorsun... Mesela senin için vaktimi harcamak bile istemiyorum. Defalarca dedim ateist değilim diye. Az önceki mesajımda ateistlik bir din değildir diye de dedim ama boşa söylemişim. Senden ricam daha yazma bana. O kadar yargısız infaz yapıyorsun ki bunu diretiyordum...
  18. diekatze

Başka forumları bilmem, beni ilgilendirmiyor ama gerçekten burada yaş kitlesi düşük. Ha forumu seviyor muyum evet, ancak yaş ortalaması düşük olunca karşındaki insanların hareketler, laf sokma çabaları gibi ergen ergen atarları oluyor. Bu yüzden bazen susuyorum.
Top Bottom