ALADDİN ÇAKICI
80+ Silver
Mesela parti tutan kimseyi sevmem mülteci ve ozbekleri pek sevmem ölseler umrumda olmaz sizde benim gibi misiniz yoksa benmi çok uçtayim
Hocam biz Türkler çok popülizmden anlıyoruz filmden bir sahneden gördüğümuzu körü körüne taklit ediyoruz aşırı cahil kalmış bir milletiz her zaman biz Türkler bu yurtta 2. Sınıf insan muamelesi görüyoruz?Yanlış bir düşünce. Hemde aşırı yanlış.
Parti veya takım tutabilir insanlar. Önemli olan tuttuğu parti veya takıma körü körüne bağlı kalmamak yanlışları ve doğruları ayırt edebilmek. Bunu yapamayan insan CHP'lide olsa AKP'lide olsa vur gitsin arkandayım![]()
Yazıya update gelmiş.Mesela parti tutan kimseyi sevmem mülteci ve ozbekleri pek sevmem ölseler umrumda olmaz sizde benim gibi misiniz yoksa benmi çok uçtayim
Sadece yurtta mı? Dünya genelinde böyleyiz. Şimdi bayraktar fanları gelip linçler belki ama acı gerçek kardeşim. Başımızdaki sağolsun, beslemeye devam ediyor.biz Türkler bu yurtta 2. Sınıf insan muamelesi görüyoruz?
Hocam Ukrayna'da her şey durgun halk bizi kullanarak Avrupa'ya gitti kalanlar burada Kuşadası'nda Rus arkadaşla birlikte tatil yapıyorlar Özbek,Pakistan vs. Mülteciler böyle değiller tamamen oy popülasyonu için kullanılacak militanlar bunlar bilinerek alınıyorYazıya update gelmiş.
Mülteci var, mülteci var. Ar*p ırkından nefret ederim mesela. Ukrayna'dan gelenlere bakıyorum yerlerden çöp toparlıyor. Surilere bakıyorum yerlerde çekirdek nargile kola. Kısacası kendini bilene saygım sonsuz, diğerlerinide kendi yöntemleri gibi kafasını keserim.
Örnek 1
+1Araplardan nefret ediyorum evet bu ırkçılıksa irkciyim
Hocam din kardeşliği yalan oy için sınır kapısından geçmelerine izin veriliyor hepside genç erkekler yani
MaalesefHocam din kardeşliği yalan oy için sınır kapısından geçmelerine izin veriliyor hepside genç erkekler yani
Bir ülkeyi iç savaşa hazırlamak hiç bu kadar olmamıştır bence