yeni aktif ettiğin için 2 hafta beklemen lazım pazarın açılması içinaktif ettim ama halla böyle bu kutuda ne demek istiyo
Alıntıyı görüntüle
bunu yaparak kaldıra bilirmiyimyeni aktif ettiğin için 2 hafta beklemen lazım pazarın açılması için
aynı sorunu ben de yaşadım bugün w11 kullanıyorum öncelikle idle mastera ait her şeyi sildim bilgisayadan daha sonra 1.4 sürümünü indirdim yine aynı hatayı aldım 1.4 ü indirdikten sonra ayarlar kısmına geliyoruz orda kilit simgesine benzer bi şey var orayı açtıktan sonra kullandığınız tarayıcıya girin öncelikle tarayıcıdan steam hesabınıza girmiş olmanız gerekiyo ayarlardan çerezleri bulun tüm çerezler ve site verilerine girdikten sonra steamcommunity i aratıyoruz steamcommunityi açtıktan sonra sessionid den içerik kısmında yazanı kopyalıyoruz ve idle masterda kilit simgesine basıp açtığımız yerde sesionid kısmına yapıştırıyoruz tekrar çerezlerden steamcommunity e döndük şimdi ise steamloginsecure dan içerikteki kısmı kopyalayıp idle masterda açtığımız ekranda yerine yapıştırıp güncelleştir diyoruz hata vercek kabul edip onayla diyoruz ve bu şekilde çalışmaya başlıyor öenmli olan burda idle master v1.4 olması diğer versiyonlar çalışmadı bendeidle master extended'i açıyorum oturum aç diyip bilgilerimi giriyorum fakat hiçbir tepki vermiyor yardımcı olur musunuz ?
1.7 de de aynı hata vardı yukarıda attığım mesajda düzeldi kısaca senin yaptıgın gibi yaptım videoyu izlemek istersen biraz yukarı çıkabilirsinaynı sorunu ben de yaşadım bugün w11 kullanıyorum öncelikle idle mastera ait her şeyi sildim bilgisayadan daha sonra 1.4 sürümünü indirdim yine aynı hatayı aldım 1.4 ü indirdikten sonra ayarlar kısmına geliyoruz orda kilit simgesine benzer bi şey var orayı açtıktan sonra kullandığınız tarayıcıya girin öncelikle tarayıcıdan steam hesabınıza girmiş olmanız gerekiyo ayarlardan çerezleri bulun tüm çerezler ve site verilerine girdikten sonra steamcommunity i aratıyoruz steamcommunityi açtıktan sonra sessionid den içerik kısmında yazanı kopyalıyoruz ve idle masterda kilit simgesine basıp açtığımız yerde sesionid kısmına yapıştırıyoruz tekrar çerezlerden steamcommunity e döndük şimdi ise steamloginsecure dan içerikteki kısmı kopyalayıp idle masterda açtığımız ekranda yerine yapıştırıp güncelleştir diyoruz hata vercek kabul edip onayla diyoruz ve bu şekilde çalışmaya başlıyor öenmli olan burda idle master v1.4 olması diğer versiyonlar çalışmadı bende
okdudum hocam izledim videoyu fakat bende sessionid dolu gelmiyor ne yapayım tam anlamadım adamda o kısma bişi yazamıyor ve sansürlenmiş de belli olmuyor ne yaptığıYukarıdaki mesajları okudunuz mu hocam?
her şeyi yaptım bende halaolmuyor hocamaynı sorunu ben de yaşadım bugün w11 kullanıyorum öncelikle idle mastera ait her şeyi sildim bilgisayadan daha sonra 1.4 sürümünü indirdim yine aynı hatayı aldım 1.4 ü indirdikten sonra ayarlar kısmına geliyoruz orda kilit simgesine benzer bi şey var orayı açtıktan sonra kullandığınız tarayıcıya girin öncelikle tarayıcıdan steam hesabınıza girmiş olmanız gerekiyo ayarlardan çerezleri bulun tüm çerezler ve site verilerine girdikten sonra steamcommunity i aratıyoruz steamcommunityi açtıktan sonra sessionid den içerik kısmında yazanı kopyalıyoruz ve idle masterda kilit simgesine basıp açtığımız yerde sesionid kısmına yapıştırıyoruz tekrar çerezlerden steamcommunity e döndük şimdi ise steamloginsecure dan içerikteki kısmı kopyalayıp idle masterda açtığımız ekranda yerine yapıştırıp güncelleştir diyoruz hata vercek kabul edip onayla diyoruz ve bu şekilde çalışmaya başlıyor öenmli olan burda idle master v1.4 olması diğer versiyonlar çalışmadı bende
farklı versiyonları denediniz mi peki ben baya uğraştım en son 1.4 de olduokdudum hocam izledim videoyu fakat bende sessionid dolu gelmiyor ne yapayım tam anlamadım adamda o kısma bişi yazamıyor ve sansürlenmiş de belli olmuyor ne yaptığı
Mesaj otomatik birleştirildi:
her şeyi yaptım bende halaolmuyor hocam
hayır gerekmiyorAldığımız oyunları indirmemiz mi gerekiyor?
iade banını fazla kullanma engel yiyebilirsin, ben yaklaşık 200 oyun aldım hiç birini iade etmedim sonuçta iyisiyle kötüsüyle para getirisi oldu her birinden içim el vermedi iade etmeyi etik bulmadım kendime o yüzden iade etmedim oyunları, gerisi sana kalmışhocam ben bundle aldım 4 tane saldım oylesine gittim valo girdim 3 maç 2 saat geçmedi kartları dusurmus
Alıntıyı görüntüle
naz yaptı düşürmüyo 1.9 saat olunca hepsini iade edicem
Alıntıyı görüntüle
iade etsem sorun olurmu ?