Rehber 💰 Steam Koleksiyon Kartlarından Para Kazanma Ve Oyun Tavsiyesi 💰

Şu an 310 tane kart oyunum var. Ayrı bir kategori açtım tüm kart oyunlarını orda topluyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam seek girl 4 oyununda koleksiyon kartı yok gözüküyor. Nasıl düşürdünüz?
benim düşürdügüm karta parlak olarak gözüküyor ondan olabilir benimde pek bilgim yok yanlış yöneltmek istemem

benim düşürdügüm karta parlak olarak gözüküyor ondan olabilir benimde pek bilgim yok yanlış yöneltmek istemem
Hocam kart düşürme olayı yok oyunda. Parlak ve ya normal fark etmez. Sen bu kartı ne zaman düşürdün? Eskiden kart düşürmesi olabilir ama şimdi yok gözüküyor.

Hocam kart düşürme olayı yok oyunda. Parlak ve ya normal fark etmez. Sen bu kartı ne zaman düşürdün? Eskiden kart düşürmesi olabilir ama şimdi yok gözüküyor.
Aga kar edebileceğim oyun önerir misin?

Bana bu geldi en yüksek

Ekler

• Screenshot_2022-06-30-16-46-46.png
    Screenshot_2022-06-30-16-46-46.png
    912.3 KB · Hit: 89
Çok garip. Oyunda kart özelliği aktif değilken düşmemesi lazım. Şanslısın galiba.

Hocam 310 tane oyun aldım ben ve hatırlamıyorum açıkçası hangisi kar getiriyor diye. Akşam ben kart listemi atarım oradan kafana yatana bakarsın.
Atınca beni etiketler misin unuturum yoksa

Çok garip. Oyunda kart özelliği aktif değilken düşmemesi lazım. Şanslısın galiba.
galiba ilk gördügümde baya şaşırdım 4,34 ile başladım bu işe sonra 16 çıktı oyun aldım onunla 26 çıktı onunlada aldım şuan durum bu 28 tl bakiyem var şuan ve ek olarakta 40 tl lik kart çok iyi

Kartları Kendiniz araştırıp Yapacaksınız. Oraya Yazdım.
https://store.steampowered.com/sub/17602/
Başlangıç İçin Şu paketlerin hepsini alın. Zarar etme ihtimaliniz yok.

Onu Bilmeyenler Var Mıdır ya ? Birde O 5 Dolar Değil Miydi ?
bu oyunlarla başlayın derim iyi bir başlangıç olacaktır ben bunlarla başladım

40 tl lik kartı koyuyorum benden steam guard onayı istiyor onyladıgım halde hayla bekletmede olarak gözüküyor yardım edebilirmisiniz

Son düzenleme:
galiba ilk gördügümde baya şaşırdım 4,34 ile başladım bu işe sonra 16 çıktı oyun aldım onunla 26 çıktı onunlada aldım şuan durum bu 28 TL bakiyem var şuan ve ek olarakta 40 TL lik kart çok iyi

bu oyunlarla başlayın derim iyi bir başlangıç olacaktır ben bunlarla başladım

40 TL lik kartı koyuyorum benden steam guard onayı istiyor onyladıgım halde hayla bekletmede olarak gözüküyor yardım edebilirmisiniz
Pazarda bir şey satabilmen için telefon yani guard ın 1 hafta boyunca etkin olması gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,872
Üyeler
175,119
Son üye
soylu11
Geri