Birol Azak
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 987
idle master extended'i açıyorum oturum aç diyip bilgilerimi giriyorum fakat hiçbir tepki vermiyor yardımcı olur musunuz ?
Guard 15 gün boyunca aktif değilse eğer pazarda satış yapmana izin vermez. Ben 1 hafta diye hatırladığım için yazmıştım ama 2 haftaymış. Beklemen lazım bunu, daha sonrasında satabilirsin istediğin gibi. Ama tekrar guard kapa aç yaparsan yine satamazsın haberin olsun.steam guardımı kapatıp tekrar aktif ettim ve böyle oldu bunun çözümü varmıAlıntıyı görüntüle
Buga girmiş ben de yaşadım bugün çözümünü atmışlaridle master extended'i açıyorum oturum aç diyip bilgilerimi giriyorum fakat hiçbir tepki vermiyor yardımcı olur musunuz ?
tamamdır hallettim , teşekkürkler.Buga girmiş ben de yaşadım bugün çözümünü atmışlar
steame tarayıcıdan gir ve sonra sessionid ve login secure kısmını, idle masterin ayarlarına girince sol altta kilit işareti var oraya yazıyorsun.idle master extended'i açıyorum oturum aç diyip bilgilerimi giriyorum fakat hiçbir tepki vermiyor yardımcı olur musunuz ?
Yukarıdaki mesajları okudunuz mu hocam?hocam idle master'a giriş yapamıyorum orijinal siteden 2 versiyonunu da denedim oturum aç'a basıyorum ama hiçbir şey yapmıyor? yardımcı olabilir misiniz
0 tl ile mi başladın yoksa şuan mı 0 tl bakiyen var0 bakiye, 840 kart beklentisiyle başladım. Bakalım, 1 hafta sonra ne kadar biriktirmiş olacağım
Alıntıyı görüntüle
başka bi hesaptan yapıp kendi hesabıma trade yapabilirmiyimPazarda bir şey satabilmen için telefon yani guard ın 1 hafta boyunca etkin olması gerekiyor.
Oynamadığım yüzlerce oyun var kütüphanemde. Demek istediğim, kart düşürmek için ekstra bir harcama yapmadım. Oyunlar boşa duruyordu, bir işe yarasın diye Idle Master kurdum.0 TL ile mi başladın yoksa şuan mı 0 TL bakiyen var
baya iyi yapmışsınOynamadığım yüzlerce oyun var kütüphanemde. Demek istediğim, kart düşürmek için ekstra bir harcama yapmadım. Oyunlar boşa duruyordu, bir işe yarasın diye Idle Master kurdum.![]()
telefona steam uygulamasını yükle ve steam guardı aktif etbaya iyi yapmışsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntülebu engelden kurtulmam için ne yapmam gerekiyo sağda çıkan kutuda yazan şeyi tam anlayamadım