Arama sonuçları: *

1. xxxZAURxxx

Kuranı Kerim'de ilginç hata buldum

Teyzem kansere yakalanmıştı ve uyuduğum zaman herşeye yalvardım evrene, gezegenlere, tanrılara, ismini bilmediğimiz varlıklara, geçmişe gitmek mümkünse gidip haberdar edeyim diye. Sonra bir uyudum Rüya gördüm ama inanılır gibi değil son derece gerçekti. 4 bir tarafı Hafif beyazımsı bir...
  2. xxxZAURxxx

Acılar ve Tanrı inancı

Vucuttan vücuta Kara deliklerden geçtik doğduk insan boyutuna ulaştık. Uzaydada kara delik var bildiğiniz üzere. İnanması zor olsa bile benim teorim Uzay dediğimiz yer iç-içe geçmiş canlılar toplumudur.
  3. xxxZAURxxx

Saklı gerçekler- Şeytanın kitabı

Böyle kitap çoğu yerde yayınlanmaz. Korkmayın imanı güçlü olan zaten sonuna kadar okur :D
  4. xxxZAURxxx

Alaturka tuvalet mi, Alafranga tuvalet mi? :P

Çatapat durumu olunca etraf savaş alanına dönüyor hem 🤣
  5. xxxZAURxxx

Alaturka tuvalet mi, Alafranga tuvalet mi? :P

Alaturka tuvalette ayaklarım o kadar uyuşuyor ki kesip atsalar farkında olmam. O yüzden Mercedes koltuğu tercihim
  6. xxxZAURxxx

İnsanın evrimsel sürecinde ortaya çıkan anatomik hatalar

Canlılar hepsi iç içe geçmiş durumda. Dünyaya gelmeden önce baba vücudu ve anne vücudu bizim için evren niteliğindeydi. Kara deliklerden geçerek insan vücudumuza kavuştuk ve o da ne? Uzayda da kara delik varmış hmmm acaba sonraki görevimiz nedir? o kara delikten geçebilelim diğer evrene
  7. xxxZAURxxx

Aleister Crowley kimdir?

Teşekkür ederim kendi gücümü buldum sonunda. Gözlerimle Ateş topları atabiliyormuşum. Kızlara Yürek figürlü ateş topları atmayi deniyicem.
  8. xxxZAURxxx

Dua etmenin anlamı nedir ?

Kader değişsede sonuç değişmez
  9. xxxZAURxxx

Azrail A.S Aynı Anda Birden Fazla İnsanı Nasıl Öldürüyor?

Işınlanıyor kanka çip taktırmış.
  10. xxxZAURxxx

Evrime İnanıyor musunuz?

Evrim gelişim, değişim ve uyum sağlama sürecidir. İnanç değildir. Bana göre evrim insanın dünyaya gelişidir. Mikroskobik boyutlardan gelişerek büyüyen vücut. Ve dünyaya göz açma. Göbekten nefes alıp beslenen çocuk. Burundan nefes alıp ağızdan beslenmeye başlıyor. Buda uyum sağlama sürecidir...
  11. xxxZAURxxx

Tanrı bilinemez diye düşünmemek

Aslında Tanrıyı tartışmak iyi bişey. Olması veya olmaması gerekli değil. Çünkü bilincimizi açıcak bilgiler tartışıyoruz. Şöyle bişey var. İnsan dünyaya göz açmadan önce Baba veya Annenin vücutunda gelişiyor. Mikroskopik boyutlarda olan insan için Anne ve Babanın vücutu Evren rölünü üsteliyor...
  12. xxxZAURxxx

İstersen tek boynuzlu at'a inan. Ama git onun konusunu aç kendin için birşeyler karala yaz poz
  13. xxxZAURxxx

Konuyu açarken ilk başta yazmışım. Beni kışkırtmaya çalışanlara sözüm, "Dinini bu konu altında öğreteceğine git kendi konunu aç zaten hikaye gibi yazıyorum bunu" Okuma özürlü olan konudan çekilsin
  14. xxxZAURxxx

Peki. Git dinlere olan bakış açını yeni konu aç orda öğret. Kaç defa senin konulara alakasız mesajlar yazıp uzattığını görmüşüm. Gereksiz bir söz savaşına girmek benim açımdan akılsızlık olur. Git akıllı kardeşim git hadi
  15. xxxZAURxxx

Peki en mükemmel anlayan sensin. Hadi başka kapıya
  16. xxxZAURxxx

Peki
  17. xxxZAURxxx

Peki
  18. xxxZAURxxx

Ee ben başkasının konusuna mı müdahele etmişim? Adam gelmiş yahudiliğin tarihini anlatıyor. 1662630708 Sanırım kuyruk acını benden çıkarmaya çalışıyorsun. Hadi hadi başka kapıya
  19. xxxZAURxxx

Konuyla alakası olmayan mesajları yazan sensin. Umarım başı boş kim olduğunu anlarsın.
  20. xxxZAURxxx

Bizim dilenciler baya evrim geçirmiş. Hiçbirine aldanma. Birisi Ayfon kullanır, Diğeri çocuğunu sakat bırakır iyi dilenip para kazanması için. Diğeri polise hakkını veriri bu alan benim diye. Artık kimin asıl ihtiyaç sahibi olduğunu anlamaz olmuşuz. Şimdide dilenciden konuşup konuyu...
Geri