Arama sonuçları: *

1. B1L0

Dev C++ derle çalıştır yapamıyorum

Hahaha rica ederim hocam aramıza hoşgeldin :D C ile ilgili soruların olursa ufak tefek yardım etmeye çalışırım.
  2. B1L0

Evet, kaydedemez türkçe karakter gördüğünde. Dosya adı vs de dikkat edin çalışırken.
  3. B1L0

Büyük i kullanmışsın dostum :) Onu düzelt sorununun hallolur.
  4. B1L0

int main() yapıp, system pause silip dener misin
  5. B1L0

Yapay Zeka Yazılımcıların İşini Bitirecek mi?

Bir yıl öncesine göre böyle bi şeyin bahsi bile tek tük geçiyordu, bir yıl sonra nerede olacağını kestiremiyoruz. Artık her sektör tehlikede bence, herkes kendini iyi geliştirip aradan sıyrılacak şeyler yapmalı.
  6. B1L0

Yapay Zeka Yazılımcıların İşini Bitirecek mi?

Bilgisayar mühendisliği okuyorum ve beni tedirgin etmeye başladı. Her ne kadar tamamen istediğini vermese de 5 kişinin bir haftada yaptığı işi 1 dakikada yapıyor. Durum böyle olunca 5 kişiye değil 1 kişiye ihtiyacı kalıyor şirketin, o da kontrol ve istenilen şeyleri düzeltme vs için. Artık her...
  7. B1L0

Kişisel Gelişim Takibi Yapmak | Kişisel Web Sitem

Hocam şunlar gibi websiteyle alakasız şeyleri yeni sekmede açması bence daha kullanışlı oluyor. 5-10 harflik koda bakıyor zaten bence dediğim gibi yapın.
  8. B1L0

Yardım HTMLS/CSS bilen yardımcı olabilir mi ?

w3 schoolstan yardım alabilirsin sorduğun kısmı burdan yapabilirsin sanırım https://www.w3schools.com/html/html_layout.asp
  9. B1L0

Mavi kısmı yukarıya nasıl çekebilirim

usta işin içinden çıkamadım ya kb
  10. B1L0

Mavi kısmı yukarıya nasıl çekebilirim

ss atabilir misin bi nereden bahsediyon anlayamadım dosyaları kaydettim ama mavi yer çıkmadı 1670436191 ha codetblueymuş tamam pardon :D
  11. B1L0

Netflix'e giriş butonu nasıl yapılır?

sorunu tam anlamadım ama oturumu açık bırakıp şu şekil sık kullanılanlar kısmına koyarsanız işiniz görülür sanırım.
Top Bottom