Neler Yeni

Kişisel Gelişim Takibi Yapmak | Kişisel Web Sitem

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
şimdi tema kendini daha belli etmiş ve tasarım düzeni daha toplu duruyor ancak fazla renk kullanımı yüzünden hala dağınık ve itici duruyor bence, güzel bi renk paleti, temel bir font ayarlarsanız siteniz daha temiz ve güzel duracaktır. Ek olarak her banner tasarımında farklı bi şeyler denemek yerine üzerine düşünülmüş bütünlük barındıran bi tasarım yapılırsa daha iyi olur hocam. Elinize sağlık tekrardan
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide genele gelince dark mode a atıyor
Dark mode atma sorununu çözemedim, önbellekleme eklentisi kaynaklı oluyor. Uygun bir renk paleti bulamadım işin doğrusu önerebileceğiniz var mı?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Dark mode atma sorununu çözemedim, önbellekleme eklentisi kaynaklı oluyor. Uygun bir renk paleti bulamadım işin doğrusu önerebileceğiniz var mı?
hocam güzel bi site vardı bakıyım duruyor mu favorilerde
Mesaj otomatik birleştirildi:

buyrun hocam

https://color.adobe.com/create/color-wheel

bu da var

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,762
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam şunlar gibi websiteyle alakasız şeyleri yeni sekmede açması bence daha kullanışlı oluyor. 5-10 harflik koda bakıyor zaten bence dediğim gibi yapın.
1678890642729.png

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
  • Beğen
Reaksiyonlar: XDEV
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Can
Steam
ahmetcnzlm
Discord
ahmetcnzlm#1950
Giriş akıcı, arayüz sade ve güzel. Bence karanlık modu rengini daha siyaha yakın yapabilirsin. Grimsi bir renk hoş durmuyor. Eline emeğine sağlık, saygılar.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Giriş akıcı, arayüz sade ve güzel. Bence karanlık modu rengini daha siyaha yakın yapabilirsin. Grimsi bir renk hoş durmuyor. Eline emeğine sağlık, saygılar.
Karanlık mod hazır bir script olduğu için renklerde maalesef düzenleme yapılmıyor, görüşlerin için teşekkürler :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Can
Steam
ahmetcnzlm
Discord
ahmetcnzlm#1950
Karanlık mod hazır bir script olduğu için renklerde maalesef düzenleme yapılmıyor, görüşlerin için teşekkürler :)
Rica ederim, daha da güzelleşmesi dileğiyle...

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Teşekkürler :)

Gece_alp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Alper Ceran
Selamlar

Uzun zamandır web site sektöründeyim, kişisel web sitemi açmak için oldukça geç kaldım ancak nihayet kişisel blog mu denir ne denirse ondan açtım.

3. bir kişi gözüyle sitede gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya eklense güzel olur dediğiniz özellikleri belirtirseniz düzenlerim :)

Logonu daha açık renkli yaparsan daha iyi olur gibi abi çünki dark temada okuması zor oluyor

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Logonu daha açık renkli yaparsan daha iyi olur gibi abi çünki dark temada okuması zor oluyor
Aslında ortada bir logo yok kısa süre içerisinde daha profesyonel bir şey çizdireceğim, ilgin için teşekkürler :)

Top Bottom