Neler Yeni

Kişisel Gelişim Takibi Yapmak | Kişisel Web Sitem

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Selamlar

Uzun zamandır web site sektöründeyim, kişisel web sitemi açmak için oldukça geç kaldım ancak nihayet kişisel blog mu denir ne denirse ondan açtım.

3. bir kişi gözüyle sitede gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya eklense güzel olur dediğiniz özellikleri belirtirseniz düzenlerim :)

Hocam teknik detayları bilmiyorum, stabilitedir, seodur vs, pek anlamam ancak tasarımcı gözü ile baktığım zaman göze pek hoş gelmediğini söyleyebilirim her şey o kadar karman çorman duruyor ki
1678476855658.png

Bende mi bi sorun var bilmiyorum belki normalde daha farklıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam teknik detayları bilmiyorum, stabilitedir, seodur vs, pek anlamam ancak tasarımcı gözü ile baktığım zaman göze pek hoş gelmediğini söyleyebilirim her şey o kadar karman çorman duruyor ki
1678476855658.png

üst kısımdan bahsediyorum bu arada alt kısımlar gayet kafi

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Hocam teknik detayları bilmiyorum, stabilitedir, seodur vs, pek anlamam ancak tasarımcı gözü ile baktığım zaman göze pek hoş gelmediğini söyleyebilirim her şey o kadar karman çorman duruyor ki Alıntıyı görüntüle

üst kısımdan bahsediyorum bu arada alt kısımlar gayet kafi
Hocam haklısınız, Yeterli içerik olmadığı için öyle gözüküyor. Birkaç güne ana sayfayı daha düzgün bir halde görebilirsiniz :)

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Selamlar

Uzun zamandır web site sektöründeyim, kişisel web sitemi açmak için oldukça geç kaldım ancak nihayet kişisel blog mu denir ne denirse ondan açtım.

3. bir kişi gözüyle sitede gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya eklense güzel olur dediğiniz özellikleri belirtirseniz düzenlerim :)

Hep merak etmişimdir,siteye girince altta bildirim geliyor ya "Kabul ediyorum" yazıyor.Onu kabul edince size hangi bilgiler geçiyor ?

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Hep merak etmişimdir,siteye girince altta bildirim geliyor ya "Kabul ediyorum" yazıyor.Onu kabul edince size hangi bilgiler geçiyor ?
Kısacası site üzerinde yaptığınız her şeyi onaylasanız da onaylamasanızda görebiliyoruz denilebilir.
hangi bölgede yoğunlukla farenizi oynattığınızı
en fazla zaman geçirdiğiniz sayfayı vb. aklına gelebilecek çoğu şeyi Google Analytics benzeri scriptler yardımıyla görebiliyoruz.
Bunun dışında üye olunan sitelerde şifrenizi kaydetmeniz durumunda tarayıcı çerezlerine kayıt oluyor vs.vs.
Tam açıklamaya üşendim :D Google'ye çerezler yazarsan daha kolay bir tanımla karşılaşırsın :)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Hocam haklısınız, Yeterli içerik olmadığı için öyle gözüküyor. Birkaç güne ana sayfayı daha düzgün bir halde görebilirsiniz :)
Hocam ücretli tasarımcı lazımsa dc verebilirim :kekw:

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Hocam ücretli tasarımcı lazımsa dc verebilirim :kekw:
Tasarıma ihtiyaç yok hocam, çizime fazla zaman ayırmak istemedim işin doğrusu.. Logo için Font bulup adobeden yazdım sadece :D ilerleyen vakitlerde daha kaliteli bir logo çizeriz :)

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
Selamlar

güzel olmuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Forumer Thor
Selamlar

Güzel Yapmışsın Hocam Lakin Gece Modunu Biraz Daha Düzenlesen Daha İyi Olabilir

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Tasarıma ihtiyaç yok hocam, çizime fazla zaman ayırmak istemedim işin doğrusu.. Logo için Font bulup adobeden yazdım sadece :D ilerleyen vakitlerde daha kaliteli bir logo çizeriz :)
bannerları da çözdün mü 10/10 olacak site hocam, kolay gelsin :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Just

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,520
İsim
ArtiAnius
acilen kendime ait bir web sitesi yapmam gerektiğini farkettim cv ye baya iyi katkısı olur

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
bannerları da çözdün mü 10/10 olacak site hocam, kolay gelsin :D
Anlatamadım galiba hocam :D, sitede içerik sayısı az olduğu için sliderdaki bannerlar tam oturmamış gözüküyor. Slider 7 yazıya göre tasarlandığı için 7 yazı paylaşılmadan düzgün görünüm oluşmayacak. Şu anda sitede 4 yazı mevcut :)

acilen kendime ait bir web sitesi yapmam gerektiğini farkettim cv ye baya iyi katkısı olur
Evet, bende o açıdan yaptım aslında. Hizmetlerim bölümünü de ekleyeceğim kısa zamanda. Hizmet verdiğim sektörler, iletişim vs. gibi

Top Bottom