Vakit varsa sıkıntı yok çalışmaya devam.Yaşımız daha genç ya xss'ler şunlar bunlar daha çok ilgimi çekmeye başladı işin doğrusu.. Mehmet İnce fanı oldum bir anda
Vakit varsa sıkıntı yok çalışmaya devam.Yaşımız daha genç ya xss'ler şunlar bunlar daha çok ilgimi çekmeye başladı işin doğrusu.. Mehmet İnce fanı oldum bir anda
Hocam teknik detayları bilmiyorum, stabilitedir, seodur vs, pek anlamam ancak tasarımcı gözü ile baktığım zaman göze pek hoş gelmediğini söyleyebilirim her şey o kadar karman çorman duruyor kiSelamlar
Uzun zamandır web site sektöründeyim, kişisel web sitemi açmak için oldukça geç kaldım ancak nihayet kişisel blog mu denir ne denirse ondan açtım.
3. bir kişi gözüyle sitede gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya eklense güzel olur dediğiniz özellikleri belirtirseniz düzenlerim
Ali Akpoyraz | Kişisel Blog
aliakpoyraz.com Wordpress, SEO, Teknoloji, Yapay Zeka başta olmak üzere birçok kategori hakkında içerik üreten kişisel bir web sitedir.aliakpoyraz.com
üst kısımdan bahsediyorum bu arada alt kısımlar gayet kafiHocam teknik detayları bilmiyorum, stabilitedir, seodur vs, pek anlamam ancak tasarımcı gözü ile baktığım zaman göze pek hoş gelmediğini söyleyebilirim her şey o kadar karman çorman duruyor ki
Bende mi bi sorun var bilmiyorum belki normalde daha farklıdır
Hocam haklısınız, Yeterli içerik olmadığı için öyle gözüküyor. Birkaç güne ana sayfayı daha düzgün bir halde görebilirsinizHocam teknik detayları bilmiyorum, stabilitedir, seodur vs, pek anlamam ancak tasarımcı gözü ile baktığım zaman göze pek hoş gelmediğini söyleyebilirim her şey o kadar karman çorman duruyor ki Alıntıyı görüntüle
Bende mi bi sorun var bilmiyorum belki normalde daha farklıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:
üst kısımdan bahsediyorum bu arada alt kısımlar gayet kafi
Hep merak etmişimdir,siteye girince altta bildirim geliyor ya "Kabul ediyorum" yazıyor.Onu kabul edince size hangi bilgiler geçiyor ?Selamlar
Uzun zamandır web site sektöründeyim, kişisel web sitemi açmak için oldukça geç kaldım ancak nihayet kişisel blog mu denir ne denirse ondan açtım.
3. bir kişi gözüyle sitede gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya eklense güzel olur dediğiniz özellikleri belirtirseniz düzenlerim
aliakpoyraz.com Wordpress, SEO, Teknoloji, Yapay Zeka başta olmak üzere birçok kategori hakkında içerik üreten kişisel bir web sitedir.aliakpoyraz.com
Kısacası site üzerinde yaptığınız her şeyi onaylasanız da onaylamasanızda görebiliyoruz denilebilir.Hep merak etmişimdir,siteye girince altta bildirim geliyor ya "Kabul ediyorum" yazıyor.Onu kabul edince size hangi bilgiler geçiyor ?
Hocam ücretli tasarımcı lazımsa dc verebilirimHocam haklısınız, Yeterli içerik olmadığı için öyle gözüküyor. Birkaç güne ana sayfayı daha düzgün bir halde görebilirsiniz
Tasarıma ihtiyaç yok hocam, çizime fazla zaman ayırmak istemedim işin doğrusu.. Logo için Font bulup adobeden yazdım sadece ilerleyen vakitlerde daha kaliteli bir logo çizerizHocam ücretli tasarımcı lazımsa dc verebilirim
güzel olmuş.Selamlar
Güzel Yapmışsın Hocam Lakin Gece Modunu Biraz Daha Düzenlesen Daha İyi OlabilirSelamlar
bannerları da çözdün mü 10/10 olacak site hocam, kolay gelsinTasarıma ihtiyaç yok hocam, çizime fazla zaman ayırmak istemedim işin doğrusu.. Logo için Font bulup adobeden yazdım sadece ilerleyen vakitlerde daha kaliteli bir logo çizeriz
Anlatamadım galiba hocam , sitede içerik sayısı az olduğu için sliderdaki bannerlar tam oturmamış gözüküyor. Slider 7 yazıya göre tasarlandığı için 7 yazı paylaşılmadan düzgün görünüm oluşmayacak. Şu anda sitede 4 yazı mevcutbannerları da çözdün mü 10/10 olacak site hocam, kolay gelsin
Evet, bende o açıdan yaptım aslında. Hizmetlerim bölümünü de ekleyeceğim kısa zamanda. Hizmet verdiğim sektörler, iletişim vs. gibiacilen kendime ait bir web sitesi yapmam gerektiğini farkettim cv ye baya iyi katkısı olur