Kişisel Gelişim Takibi Yapmak | Kişisel Web Sitem

Selamlar

Uzun zamandır web site sektöründeyim, kişisel web sitemi açmak için oldukça geç kaldım ancak nihayet kişisel blog mu denir ne denirse ondan açtım.

3. bir kişi gözüyle sitede gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya eklense güzel olur dediğiniz özellikleri belirtirseniz düzenlerim :)

Hocam teknik detayları bilmiyorum, stabilitedir, seodur vs, pek anlamam ancak tasarımcı gözü ile baktığım zaman göze pek hoş gelmediğini söyleyebilirim her şey o kadar karman çorman duruyor ki
1678476855658.png

Bende mi bi sorun var bilmiyorum belki normalde daha farklıdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam teknik detayları bilmiyorum, stabilitedir, seodur vs, pek anlamam ancak tasarımcı gözü ile baktığım zaman göze pek hoş gelmediğini söyleyebilirim her şey o kadar karman çorman duruyor ki
1678476855658.png

üst kısımdan bahsediyorum bu arada alt kısımlar gayet kafi

Hocam teknik detayları bilmiyorum, stabilitedir, seodur vs, pek anlamam ancak tasarımcı gözü ile baktığım zaman göze pek hoş gelmediğini söyleyebilirim her şey o kadar karman çorman duruyor ki Alıntıyı görüntüle

üst kısımdan bahsediyorum bu arada alt kısımlar gayet kafi
Hocam haklısınız, Yeterli içerik olmadığı için öyle gözüküyor. Birkaç güne ana sayfayı daha düzgün bir halde görebilirsiniz :)

Selamlar

Uzun zamandır web site sektöründeyim, kişisel web sitemi açmak için oldukça geç kaldım ancak nihayet kişisel blog mu denir ne denirse ondan açtım.

3. bir kişi gözüyle sitede gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya eklense güzel olur dediğiniz özellikleri belirtirseniz düzenlerim :)

Hep merak etmişimdir,siteye girince altta bildirim geliyor ya "Kabul ediyorum" yazıyor.Onu kabul edince size hangi bilgiler geçiyor ?

Hep merak etmişimdir,siteye girince altta bildirim geliyor ya "Kabul ediyorum" yazıyor.Onu kabul edince size hangi bilgiler geçiyor ?
Kısacası site üzerinde yaptığınız her şeyi onaylasanız da onaylamasanızda görebiliyoruz denilebilir.
hangi bölgede yoğunlukla farenizi oynattığınızı
en fazla zaman geçirdiğiniz sayfayı vb. aklına gelebilecek çoğu şeyi Google Analytics benzeri scriptler yardımıyla görebiliyoruz.
Bunun dışında üye olunan sitelerde şifrenizi kaydetmeniz durumunda tarayıcı çerezlerine kayıt oluyor vs.vs.
Tam açıklamaya üşendim :D Google'ye çerezler yazarsan daha kolay bir tanımla karşılaşırsın :)

Hocam haklısınız, Yeterli içerik olmadığı için öyle gözüküyor. Birkaç güne ana sayfayı daha düzgün bir halde görebilirsiniz :)
Hocam ücretli tasarımcı lazımsa dc verebilirim :kekw:

Hocam ücretli tasarımcı lazımsa dc verebilirim :kekw:
Tasarıma ihtiyaç yok hocam, çizime fazla zaman ayırmak istemedim işin doğrusu.. Logo için Font bulup adobeden yazdım sadece :D ilerleyen vakitlerde daha kaliteli bir logo çizeriz :)

Selamlar

güzel olmuş.

Selamlar

Güzel Yapmışsın Hocam Lakin Gece Modunu Biraz Daha Düzenlesen Daha İyi Olabilir

Tasarıma ihtiyaç yok hocam, çizime fazla zaman ayırmak istemedim işin doğrusu.. Logo için Font bulup adobeden yazdım sadece :D ilerleyen vakitlerde daha kaliteli bir logo çizeriz :)
bannerları da çözdün mü 10/10 olacak site hocam, kolay gelsin :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Just
acilen kendime ait bir web sitesi yapmam gerektiğini farkettim cv ye baya iyi katkısı olur

bannerları da çözdün mü 10/10 olacak site hocam, kolay gelsin :D
Anlatamadım galiba hocam :D, sitede içerik sayısı az olduğu için sliderdaki bannerlar tam oturmamış gözüküyor. Slider 7 yazıya göre tasarlandığı için 7 yazı paylaşılmadan düzgün görünüm oluşmayacak. Şu anda sitede 4 yazı mevcut :)

acilen kendime ait bir web sitesi yapmam gerektiğini farkettim cv ye baya iyi katkısı olur
Evet, bende o açıdan yaptım aslında. Hizmetlerim bölümünü de ekleyeceğim kısa zamanda. Hizmet verdiğim sektörler, iletişim vs. gibi

Geri