1905
80+ Silver
teşekkürler hocam <3herhangi bir sorun yaşarsan veya aklına bir şey takılırsa ulaşabilirsiniz hocam
teşekkürler hocam <3herhangi bir sorun yaşarsan veya aklına bir şey takılırsa ulaşabilirsiniz hocam
wordpress altyapısını kullanıyorumHtml, Css, Javascript kullanarakmı yaptın yoksa wordpres tarzı birseymi kullandın. Ben beğendim, tasarım kısmı biraz daha gelişebilir kodlama biliyorsan hazır templateler var internette esinlenebilirsin. Bende 1-2 hafta önce www.nesainşaat.com sitesini yayımladım. Arka plandaki animasyonu internetten kod olarak aldım. Çok hos duruyor. Ben kodlamaya calışsam 1 haftamı alırdı herhalde .
Selamlar,
Öncelikle belirtmek isterim ki tüm yorumları okumadım. Daha önce söylenmiş olabilir. Gözüme takılan kısım aşağıdaki css satırında yer alan padding değerinin 30 olması çok fazla. Kaldırdığım da veya daha düşük bir değer verdiğimde görsel olarak daha hoş duruyor.
Ayrıca sayfayı aşağı indirdiğinde header'ın sabit kalması daha güzel olabilir.
" .header-layout-3 .header__middle .header__row {
align-items: center;
padding: 30px 0; "
Karanlık temaya geçince logoyaEvet onun da farkındayım, pek uğraşasım gelmedi önemi yok. Teşekkürler
filter: invert(0.9);
başarılar...Selamlar
Uzun zamandır web site sektöründeyim, kişisel web sitemi açmak için oldukça geç kaldım ancak nihayet kişisel blog mu denir ne denirse ondan açtım.
3. bir kişi gözüyle sitede gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya eklense güzel olur dediğiniz özellikleri belirtirseniz düzenlerim
Ali Akpoyraz | Kişisel Blog
aliakpoyraz.com Wordpress, SEO, Teknoloji, Yapay Zeka başta olmak üzere birçok kategori hakkında içerik üreten kişisel bir web sitedir.aliakpoyraz.com