Kişisel Gelişim Takibi Yapmak | Kişisel Web Sitem

Html, Css, Javascript kullanarakmı yaptın yoksa wordpres tarzı birseymi kullandın. Ben beğendim, tasarım kısmı biraz daha gelişebilir kodlama biliyorsan hazır templateler var internette esinlenebilirsin. Bende 1-2 hafta önce www.nesainşaat.com sitesini yayımladım. Arka plandaki animasyonu internetten kod olarak aldım. Çok hos duruyor. Ben kodlamaya calışsam 1 haftamı alırdı herhalde :) .

Html, Css, Javascript kullanarakmı yaptın yoksa wordpres tarzı birseymi kullandın. Ben beğendim, tasarım kısmı biraz daha gelişebilir kodlama biliyorsan hazır templateler var internette esinlenebilirsin. Bende 1-2 hafta önce www.nesainşaat.com sitesini yayımladım. Arka plandaki animasyonu internetten kod olarak aldım. Çok hos duruyor. Ben kodlamaya calışsam 1 haftamı alırdı herhalde :) .
wordpress altyapısını kullanıyorum

Selamlar,
Öncelikle belirtmek isterim ki tüm yorumları okumadım. Daha önce söylenmiş olabilir. Gözüme takılan kısım aşağıdaki css satırında yer alan padding değerinin 30 olması çok fazla. Kaldırdığım da veya daha düşük bir değer verdiğimde görsel olarak daha hoş duruyor.

Ayrıca sayfayı aşağı indirdiğinde header'ın sabit kalması daha güzel olabilir.

" .header-layout-3 .header__middle .header__row {
align-items: center;
padding: 30px 0; "

Elline sağlık çok güzel olmuş bende bu aralar worldpress ile site kuemayı düşünüyordum aradığım bir kaç bilgiyi buldum.

Selamlar,
Öncelikle belirtmek isterim ki tüm yorumları okumadım. Daha önce söylenmiş olabilir. Gözüme takılan kısım aşağıdaki css satırında yer alan padding değerinin 30 olması çok fazla. Kaldırdığım da veya daha düşük bir değer verdiğimde görsel olarak daha hoş duruyor.

Ayrıca sayfayı aşağı indirdiğinde header'ın sabit kalması daha güzel olabilir.

" .header-layout-3 .header__middle .header__row {
align-items: center;
padding: 30px 0; "

ilginiz için teşekkürler kontrol sağlayacağım

Evet onun da farkındayım, pek uğraşasım gelmedi önemi yok. Teşekkürler :)
Karanlık temaya geçince logoya
CSS:
filter: invert(0.9);
ekleyerek uğraşmadan logonu beyaz yapabilirsin, denemesi bedava :) Eline sağlık, güzel duruyor.

Selamlar

Uzun zamandır web site sektöründeyim, kişisel web sitemi açmak için oldukça geç kaldım ancak nihayet kişisel blog mu denir ne denirse ondan açtım.

3. bir kişi gözüyle sitede gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya eklense güzel olur dediğiniz özellikleri belirtirseniz düzenlerim :)

başarılar...

Başarılı görünüyor, ellerinize sağlık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,721
Üyeler
173,867
Son üye
Quiesss
Geri