Görüşleriniz için teşekkürler daha fazla dikkat edeceğimEline sağlık. Güzel işler çıkabileceğini habercisi bu site.
İlk ve major olarak iletebilir eğim tek şey sitenin %100 responsive olmaması. Görseller, tepki butonları gibi alanlar responsive yapılmalı.
Menüdeki Windows kırılımının karşılığı yok. Eğer içi boşsa kaldırılmalı, en kötü bir içerik girdisi gerçekleşmeli.
Hocam biraz geç yazdım fakat yine de yazayım. Siteniz de üst kısım da bulunan sosyal medya ikonlarını bence target_blanked etiketi ile ayarlayın. Tıkladığınız zaman ek sayfa olarak kalsın. Bence öyle daha iyi olur.Selamlar
Uzun zamandır web site sektöründeyim, kişisel web sitemi açmak için oldukça geç kaldım ancak nihayet kişisel blog mu denir ne denirse ondan açtım.
3. bir kişi gözüyle sitede gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya eklense güzel olur dediğiniz özellikleri belirtirseniz düzenlerim
Ali Akpoyraz | Kişisel Blog
aliakpoyraz.com Wordpress, SEO, Teknoloji, Yapay Zeka başta olmak üzere birçok kategori hakkında içerik üreten kişisel bir web sitedir.aliakpoyraz.com
Doğru, düzelteyim onu teşekkürlerHocam biraz geç yazdım fakat yine de yazayım. Siteniz de üst kısım da bulunan sosyal medya ikonlarını bence target_blanked etiketi ile ayarlayın. Tıkladığınız zaman ek sayfa olarak kalsın. Bence öyle daha iyi olur.
Siteyi yıllık açık tutma maliyeti: 500-600sitenin maliyeti ne kadar tutuyor?
Türk Lirasımı Yoksa dövizmi?Siteyi yıllık açık tutma maliyeti: 500-600
Seo için kullandığım araçlar vs aylık 100 gibi bir şey tutuyor.
Onun dışında seo hizmeti falan alırsan onun gibi giderlerin oluyor başka da gider yok