Kişisel Gelişim Takibi Yapmak | Kişisel Web Sitem

yazıdaki resimleri öne çıkan görselleri nasıl yapıyorsunuz? hazır mı yoksa ps canva gibi bi uygulama ile mi

Eline sağlık. Güzel işler çıkabileceğini habercisi bu site.

İlk ve major olarak iletebilir eğim tek şey sitenin %100 responsive olmaması. Görseller, tepki butonları gibi alanlar responsive yapılmalı.
Menüdeki Windows kırılımının karşılığı yok. Eğer içi boşsa kaldırılmalı, en kötü bir içerik girdisi gerçekleşmeli.

Eline sağlık. Güzel işler çıkabileceğini habercisi bu site.

İlk ve major olarak iletebilir eğim tek şey sitenin %100 responsive olmaması. Görseller, tepki butonları gibi alanlar responsive yapılmalı.
Menüdeki Windows kırılımının karşılığı yok. Eğer içi boşsa kaldırılmalı, en kötü bir içerik girdisi gerçekleşmeli.
Görüşleriniz için teşekkürler daha fazla dikkat edeceğim :)

Selamlar

Uzun zamandır web site sektöründeyim, kişisel web sitemi açmak için oldukça geç kaldım ancak nihayet kişisel blog mu denir ne denirse ondan açtım.

3. bir kişi gözüyle sitede gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya eklense güzel olur dediğiniz özellikleri belirtirseniz düzenlerim :)

Hocam biraz geç yazdım fakat yine de yazayım. Siteniz de üst kısım da bulunan sosyal medya ikonlarını bence target_blanked etiketi ile ayarlayın. Tıkladığınız zaman ek sayfa olarak kalsın. Bence öyle daha iyi olur.

Hocam biraz geç yazdım fakat yine de yazayım. Siteniz de üst kısım da bulunan sosyal medya ikonlarını bence target_blanked etiketi ile ayarlayın. Tıkladığınız zaman ek sayfa olarak kalsın. Bence öyle daha iyi olur.
Doğru, düzelteyim onu teşekkürler

sitenin maliyeti ne kadar tutuyor?
Siteyi yıllık açık tutma maliyeti: 500-600

Seo için kullandığım araçlar vs aylık 100 gibi bir şey tutuyor.
Onun dışında seo hizmeti falan alırsan onun gibi giderlerin oluyor başka da gider yok

Siteyi yıllık açık tutma maliyeti: 500-600

Seo için kullandığım araçlar vs aylık 100 gibi bir şey tutuyor.
Onun dışında seo hizmeti falan alırsan onun gibi giderlerin oluyor başka da gider yok
Türk Lirasımı Yoksa dövizmi?

site güzel ama konu dışı bişe sorucam ZekAi matematik sorularında güvenilir mi ? Nası bişe yani derslerde yardımcı olur mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,096
Üyeler
186,292
Son üye
namiidonanım
Geri