Neler Yeni

Kişisel Gelişim Takibi Yapmak | Kişisel Web Sitem

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Ahmet Deniz
Selamlar

Uzun zamandır web site sektöründeyim, kişisel web sitemi açmak için oldukça geç kaldım ancak nihayet kişisel blog mu denir ne denirse ondan açtım.

3. bir kişi gözüyle sitede gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya eklense güzel olur dediğiniz özellikleri belirtirseniz düzenlerim :)

çok ince bir detay olacak ama arama yerine bastığımızda başka herhangi bir yere bastığımızda arama yeri kapansa güzel olabilirdi(tekrar arama yerine basmaktan iyi gibi)

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
çok ince bir detay olacak ama arama yerine bastığımızda başka herhangi bir yere bastığımızda arama yeri kapansa güzel olabilirdi(tekrar arama yerine basmaktan iyi gibi)
Evet ya onu geçen farkettim en kısa zamanda düzenleyeceğim hatırlattığın için teşekkür ederim :)

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Ahmet Deniz
Evet ya onu geçen farkettim en kısa zamanda düzenleyeceğim hatırlattığın için teşekkür ederim :)
bir şey daha dikkatimi çekti yanlış anlamayın eleştirmek için yazmıyorum, son yazılar kısmında mouseyi getirdiğimizde daha ağır bir geçiş olabilirmiş(çizgi ve mavi renkte yanan devamını oku yazısı)

Starlex

80+ Silver
Selamlar

Uzun zamandır web site sektöründeyim, kişisel web sitemi açmak için oldukça geç kaldım ancak nihayet kişisel blog mu denir ne denirse ondan açtım.

3. bir kişi gözüyle sitede gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya eklense güzel olur dediğiniz özellikleri belirtirseniz düzenlerim :)

Çok karmaşık duruyo ve artık şu görselleri png olarak kullanmayın pixel pixel duruyor ve UI leri de iyileştirin farklı tasarımlara bakın

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
bir şey daha dikkatimi çekti yanlış anlamayın eleştirmek için yazmıyorum, son yazılar kısmında mouseyi getirdiğimizde daha ağır bir geçiş olabilirmiş(çizgi ve mavi renkte yanan devamını oku yazısı)
Yavaşlatınca pek güzel durmuyor ya denedim onu
Çok karmaşık duruyo ve artık şu görselleri png olarak kullanmayın pixel pixel duruyor ve UI leri de iyileştirin farklı tasarımlara bakın
Aslında PNG olarak kullanmıyorum .webp formatında kullanıyorum görselleri bu yüzden pixelleşiyor. Karmaşık durmasından kastınız öne çıkarılan görsellerin rengarenk olmasından kaynaklı mı yoksa headerdeki dizilimi mi beğenmediniz?

Starlex

80+ Silver
ufak ama benim için önemli olan bir öneri vermem gerekirse; mobilden girdim siteye, dikdörtgen kutular yerine köşeleri oval secerseniz daha estekik durur ayni sekilde asagidaki sosyal medya hesaplari kutularini da bi dd soldan açılan menu kismi ekranin yarisini kaplayacak şekilde olursa bence daha iyi olur
Bende böyle düşünüyorum 👍

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram

Starlex

80+ Silver
Ana sayfadaki sliderdan kategori etiketlerini ve zaman damgalarını kaldırdım şu anki haline göz atabilir misiniz?
Şuan düzenli ve kaliteli duruyor eline sağlık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ana sayfadaki sliderdan kategori etiketlerini ve zaman damgalarını kaldırdım şu anki haline göz atabilir misiniz?
2 gün sonra bir çalışma yaparsak senide kendi oluşturacağım grubuma dahil etmek isterim doğrusu

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Şuan düzenli ve kaliteli duruyor eline sağlık
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 gün sonra bir çalışma yaparsak senide kendi oluşturacağım grubuma dahil etmek isterim doğrusu
Teşekkürler, elimden gelen bir şey olursa her türlü yardımcı olmaya çalışırım :) DM'den grup hakkında daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mehmet
Selamlar

Hocam aşırı iyi olmuş hata goremdim görünüş olarak mükemmel

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram

Flushixy

80+ Silver