Kişisel Gelişim Takibi Yapmak | Kişisel Web Sitem

güzel ve sade, mükemmel duruyor elinize sağlık

Selamlar

Uzun zamandır web site sektöründeyim, kişisel web sitemi açmak için oldukça geç kaldım ancak nihayet kişisel blog mu denir ne denirse ondan açtım.

3. bir kişi gözüyle sitede gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya eklense güzel olur dediğiniz özellikleri belirtirseniz düzenlerim :)

navbar büyük ve gece modunda biraz karmaışk ve göz yorucu onun harici güzel bir site.

navbar büyük ve gece modunda biraz karmaışk ve göz yorucu onun harici güzel bir site.
zaman ayırıp incelediğiniz için teşekkürler, öne çıkarılan görselleri tek renk biçiminde düzenleyeceğim o zaman daha sade bir görüntü oluşur muhtemelen

Resimlerin pikselleri düşük geldi bana.

Selamlar

Uzun zamandır web site sektöründeyim, kişisel web sitemi açmak için oldukça geç kaldım ancak nihayet kişisel blog mu denir ne denirse ondan açtım.

3. bir kişi gözüyle sitede gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya eklense güzel olur dediğiniz özellikleri belirtirseniz düzenlerim :)

resimler bendemi 480p gibi duruyor

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-05-21 142328.png
    Ekran görüntüsü 2023-05-21 142328.png
    902.8 KB · Hit: 68
Çok güzel olmuş, hatta amatör sitelerde logo hep kötü gözükür senin ki gayet iyi. Güzel bilgilerde var arada girer bakarım.

Geri