navbar büyük ve gece modunda biraz karmaışk ve göz yorucu onun harici güzel bir site.Selamlar
Uzun zamandır web site sektöründeyim, kişisel web sitemi açmak için oldukça geç kaldım ancak nihayet kişisel blog mu denir ne denirse ondan açtım.
3. bir kişi gözüyle sitede gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya eklense güzel olur dediğiniz özellikleri belirtirseniz düzenlerim
zaman ayırıp incelediğiniz için teşekkürler, öne çıkarılan görselleri tek renk biçiminde düzenleyeceğim o zaman daha sade bir görüntü oluşur muhtemelennavbar büyük ve gece modunda biraz karmaışk ve göz yorucu onun harici güzel bir site.
rica ederim hocam, bu arada siteniz gayet hızlı nasıl yaptınız?zaman ayırıp incelediğiniz için teşekkürler, öne çıkarılan görselleri tek renk biçiminde düzenleyeceğim o zaman daha sade bir görüntü oluşur muhtemelen
Birçok etken var hocam hangi birini anlatayımrica ederim hocam, bu arada siteniz gayet hızlı nasıl yaptınız?![]()
resimler bendemi 480p gibi duruyorSelamlar
Uzun zamandır web site sektöründeyim, kişisel web sitemi açmak için oldukça geç kaldım ancak nihayet kişisel blog mu denir ne denirse ondan açtım.
3. bir kişi gözüyle sitede gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya eklense güzel olur dediğiniz özellikleri belirtirseniz düzenlerim