Neler Yeni

Kişisel Gelişim Takibi Yapmak | Kişisel Web Sitem

SnareEcho

80+ Silver
Selamlar

Uzun zamandır web site sektöründeyim, kişisel web sitemi açmak için oldukça geç kaldım ancak nihayet kişisel blog mu denir ne denirse ondan açtım.

3. bir kişi gözüyle sitede gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya eklense güzel olur dediğiniz özellikleri belirtirseniz düzenlerim :)

Hangi site veya programla yaptınız hcm?

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Gayet kaliteli bir site olmuş Ustam eline sağlık.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Yorum yapıcam umarım yapıcı olarak alırsınız.

Çok basık geliyor site. Her yerde yazılar ve konu karmaşası var. Daha düzenli ve uygun renk paleti kullanılmış bir tasarım öneririm.

Nerdeyse bizim eve ilk internet geldiğinden beri var olan forum tasarımı diyebileceğim solda orta boy resim ve konu başlığı, sağda Kalın başlık ve altta mini bilgilendirme ile yönlendiren site tasarımı artık 20 yıllık olacak hocam.

Burada sadece herhangi bir kendisinden milyonlarca olan site tasarımı var.

Eğer kendi adınıza kişisel websitesi açacak kadar bilgi sahibi iseniz bence öncelik insanlar ulaşacak site tasarımları üzerinde çalışmak.

Kusura bakmayın herkes gibi çok güzel olmuş deyip sizin yeteneklerinizi sınırlayacak sığ yorumlar yapamam. Her insan gelişime açık olmalı. Ama bu gelişimi hali hazırda kullanılan basit site tasarımlarıyla başlayıp kendini geliştirmek değil. Hali hazırda bulunan fikirlerin üstüne ekleyip öyle başlamak olmalı.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Yorum yapıcam umarım yapıcı olarak alırsınız.

Çok basık geliyor site. Her yerde yazılar ve konu karmaşası var. Daha düzenli ve uygun renk paleti kullanılmış bir tasarım öneririm.

Nerdeyse bizim eve ilk internet geldiğinden beri var olan forum tasarımı diyebileceğim solda orta boy resim ve konu başlığı, sağda Kalın başlık ve altta mini bilgilendirme ile yönlendiren site tasarımı artık 20 yıllık olacak hocam.

Burada sadece herhangi bir kendisinden milyonlarca olan site tasarımı var.

Eğer kendi adınıza kişisel websitesi açacak kadar bilgi sahibi iseniz bence öncelik insanlar ulaşacak site tasarımları üzerinde çalışmak.

Kusura bakmayın herkes gibi çok güzel olmuş deyip sizin yeteneklerinizi sınırlayacak sığ yorumlar yapamam. Her insan gelişime açık olmalı. Ama bu gelişimi hali hazırda kullanılan basit site tasarımlarıyla başlayıp kendini geliştirmek değil. Hali hazırda bulunan fikirlerin üstüne ekleyip öyle başlamak olmalı.
Öncelikle zaman ayırıp incelediğiniz için ve geri dönüş yaptığınız için teşekkürler, evet haklısınız yılllardır klasikleşmiş blog tasarımının ötesinde herhangi bir şey yok sitede. Bunun sebebi ise hazır bir tema dosyası üzerinde düzenleme yaparak ilerlemem ve düzenleyebileceğim bölgelerin sınırlı olması..

Şu anda sıfırdan tamamını kendimin kodlayacağı bir tema üzerine çalışmalara başladım, 3 ay mı sürer 1 yıl mı bilmiyorum ancak daha düzenli inovatif ve programlı bir şekilde ilerleyeceğim. Tekrardan teşekkürler :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gayet kaliteli bir site olmuş Ustam eline sağlık.
teşekkürler hocam daha iyileri sizin olsun

Son düzenleme:

SnareEcho

80+ Silver
hcm MacOS diye bir bölüm var ve boş. O bölüme haber yazıp koysanız daha iyi olur.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
teşekkürler

AdemGkhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ADEM GÖKHAN DOĞAN
Selamlar

Uzun zamandır web site sektöründeyim, kişisel web sitemi açmak için oldukça geç kaldım ancak nihayet kişisel blog mu denir ne denirse ondan açtım.

3. bir kişi gözüyle sitede gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya eklense güzel olur dediğiniz özellikleri belirtirseniz düzenlerim :)

hocam güzel olmuş hem hızlı hem de akıcı

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Top Bottom