Neler Yeni

Kişisel Gelişim Takibi Yapmak | Kişisel Web Sitem

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
site güzel ama konu dışı bişe sorucam ZekAi matematik sorularında güvenilir mi ? Nası bişe yani derslerde yardımcı olur mu?
Hiç o konuda test etmedim ancak chatgpt 3.5 ve 4 altyapısını kullanıyor diye biliyorum.

Chatgpt sorulara cevap verebiliyorsa zekai de aynı şekilde cevap verebilir

Ysuflix

80+ Gold
Hiç o konuda test etmedim ancak chatgpt 3.5 ve 4 altyapısını kullanıyor diye biliyorum.

Chatgpt sorulara cevap verebiliyorsa zekai de aynı şekilde cevap verebilir
ya bugün sınavda gptden patladık çok söylemek istemiyodum ama :D çoğu soruya yanlış cevap verdi 64 aldım geçer not yine ama düşük yani finale kaldı iş

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
ya bugün sınavda gptden patladık çok söylemek istemiyodum ama :D çoğu soruya yanlış cevap verdi 64 aldım geçer not yine ama düşük yani finale kaldı iş
Mail atıp deneme hesabı isteyebilirsin zaten yapımcıları türk olduğu için dönüş yapıyorlar hocam :D

Ysuflix

80+ Gold

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
gpt altyapısı kullanıyosa gerek yok hocam sağolun :)
Sizin şu anda para ödemeden kullandığınız chatgpt 3.0 kullanıyor

3.0 3.5 ve 4 arasında uçurum var diyebilirim denemekten zarar gelmez

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
Gayet Başarılı

GirayHan

80+ Platinum
1,618 altın oran derim. sitenizi bu oran'a göre tasarlarsanız oldukça başarılı olacak göze daha çok hitap edecektir.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram

GirayHan

80+ Platinum
Derken hocam biraz daha açarmısınız,?
kredi kartları, kartvizitler , bilboard'lar ve başarılı websiteleri yada davinci'nin bir tablosunda ki objelerin konumlandırılması. Bunların hepsi 1,618 altın oran ile yapılır. ( hizalandırma ve konumlandırma yada büyüklük küçüklük ) kısacası göze hoş gelen ne varsa bu oran üstüne kuruludur. Fotoğrafçılar da sanatlarında bu oranı esas alırlar. Daha fazla bilgi için nette ve youtube'da araştırma yapmanızı öneririm.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
kredi kartları, kartvizitler , bilboard'lar ve başarılı websiteleri yada davinci'nin bir tablosunda ki objelerin konumlandırılması. Bunların hepsi 1,618 altın oran ile yapılır. ( hizalandırma ve konumlandırma yada büyüklük küçüklük ) kısacası göze hoş gelen ne varsa bu oran üstüne kuruludur. Fotoğrafçılar da sanatlarında bu oranı esas alırlar. Daha fazla bilgi için nette ve youtube'da araştırma yapmanızı öneririm.
Onu biliyorum zaten hocam :D gözünüze takılan veya beğenmediğiniz bir nokta mı var benim göremediğim, onu soruyorum.

GirayHan

80+ Platinum

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:
Top Bottom