Kişisel Gelişim Takibi Yapmak | Kişisel Web Sitem

site güzel ama konu dışı bişe sorucam ZekAi matematik sorularında güvenilir mi ? Nası bişe yani derslerde yardımcı olur mu?
Hiç o konuda test etmedim ancak chatgpt 3.5 ve 4 altyapısını kullanıyor diye biliyorum.

Chatgpt sorulara cevap verebiliyorsa zekai de aynı şekilde cevap verebilir

Hiç o konuda test etmedim ancak chatgpt 3.5 ve 4 altyapısını kullanıyor diye biliyorum.

Chatgpt sorulara cevap verebiliyorsa zekai de aynı şekilde cevap verebilir
ya bugün sınavda gptden patladık çok söylemek istemiyodum ama :D çoğu soruya yanlış cevap verdi 64 aldım geçer not yine ama düşük yani finale kaldı iş

ya bugün sınavda gptden patladık çok söylemek istemiyodum ama :D çoğu soruya yanlış cevap verdi 64 aldım geçer not yine ama düşük yani finale kaldı iş
Mail atıp deneme hesabı isteyebilirsin zaten yapımcıları türk olduğu için dönüş yapıyorlar hocam :D

Gayet Başarılı

1,618 altın oran derim. sitenizi bu oran'a göre tasarlarsanız oldukça başarılı olacak göze daha çok hitap edecektir.

Derken hocam biraz daha açarmısınız,?
kredi kartları, kartvizitler , bilboard'lar ve başarılı websiteleri yada davinci'nin bir tablosunda ki objelerin konumlandırılması. Bunların hepsi 1,618 altın oran ile yapılır. ( hizalandırma ve konumlandırma yada büyüklük küçüklük ) kısacası göze hoş gelen ne varsa bu oran üstüne kuruludur. Fotoğrafçılar da sanatlarında bu oranı esas alırlar. Daha fazla bilgi için nette ve youtube'da araştırma yapmanızı öneririm.

kredi kartları, kartvizitler , bilboard'lar ve başarılı websiteleri yada davinci'nin bir tablosunda ki objelerin konumlandırılması. Bunların hepsi 1,618 altın oran ile yapılır. ( hizalandırma ve konumlandırma yada büyüklük küçüklük ) kısacası göze hoş gelen ne varsa bu oran üstüne kuruludur. Fotoğrafçılar da sanatlarında bu oranı esas alırlar. Daha fazla bilgi için nette ve youtube'da araştırma yapmanızı öneririm.
Onu biliyorum zaten hocam :D gözünüze takılan veya beğenmediğiniz bir nokta mı var benim göremediğim, onu soruyorum.

silindi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,452
Üyeler
186,336
Son üye
extrabeth
Geri