Kişisel Gelişim Takibi Yapmak | Kişisel Web Sitem

şimdi tema kendini daha belli etmiş ve tasarım düzeni daha toplu duruyor ancak fazla renk kullanımı yüzünden hala dağınık ve itici duruyor bence, güzel bi renk paleti, temel bir font ayarlarsanız siteniz daha temiz ve güzel duracaktır. Ek olarak her banner tasarımında farklı bi şeyler denemek yerine üzerine düşünülmüş bütünlük barındıran bi tasarım yapılırsa daha iyi olur hocam. Elinize sağlık tekrardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide genele gelince dark mode a atıyor
Dark mode atma sorununu çözemedim, önbellekleme eklentisi kaynaklı oluyor. Uygun bir renk paleti bulamadım işin doğrusu önerebileceğiniz var mı?

Dark mode atma sorununu çözemedim, önbellekleme eklentisi kaynaklı oluyor. Uygun bir renk paleti bulamadım işin doğrusu önerebileceğiniz var mı?
hocam güzel bi site vardı bakıyım duruyor mu favorilerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buyrun hocam

https://color.adobe.com/create/color-wheel

bu da var

Gayet güzel duruyor. Hayırlı olsun.

Hocam şunlar gibi websiteyle alakasız şeyleri yeni sekmede açması bence daha kullanışlı oluyor. 5-10 harflik koda bakıyor zaten bence dediğim gibi yapın.
1678890642729.png

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV
Giriş akıcı, arayüz sade ve güzel. Bence karanlık modu rengini daha siyaha yakın yapabilirsin. Grimsi bir renk hoş durmuyor. Eline emeğine sağlık, saygılar.

Giriş akıcı, arayüz sade ve güzel. Bence karanlık modu rengini daha siyaha yakın yapabilirsin. Grimsi bir renk hoş durmuyor. Eline emeğine sağlık, saygılar.
Karanlık mod hazır bir script olduğu için renklerde maalesef düzenleme yapılmıyor, görüşlerin için teşekkürler :)

Karanlık mod hazır bir script olduğu için renklerde maalesef düzenleme yapılmıyor, görüşlerin için teşekkürler :)
Rica ederim, daha da güzelleşmesi dileğiyle...

Selamlar

Uzun zamandır web site sektöründeyim, kişisel web sitemi açmak için oldukça geç kaldım ancak nihayet kişisel blog mu denir ne denirse ondan açtım.

3. bir kişi gözüyle sitede gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya eklense güzel olur dediğiniz özellikleri belirtirseniz düzenlerim :)

Logonu daha açık renkli yaparsan daha iyi olur gibi abi çünki dark temada okuması zor oluyor

Logonu daha açık renkli yaparsan daha iyi olur gibi abi çünki dark temada okuması zor oluyor
Aslında ortada bir logo yok kısa süre içerisinde daha profesyonel bir şey çizdireceğim, ilgin için teşekkürler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,654
Üyeler
186,223
Son üye
bar123
Geri