Arama sonuçları: *

1. E

wordpress bu tema iyi mi?

Şuan anlatsam bile html php bölümlerinde yanlış bir şey silerseniz kayabilir görseller metinler o yüzden bir şey diyemiyorum hocam. Dediğiniz gibi temalar bulabilirsiniz. Temayı uygulamadan önce görüntüleyebiliyorsunuz zaten. Küçük bir araştırma ile bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
  2. E

<a href="https://wa.me/905XXXXXXXXX?text=Merhaba, web sitenizden ulaşıyorum; ">Tıkla Teklif Al</a> Sitenin yedeğini almayı unutma. 1720772805 Tema editörleri var elementör gibi.
  3. E

Wordpress de temanın html kısımlarına erişebilirsen yapabilirsin diye tahmin ediyorum. 1720770907 https://www.teknosos.com.tr/bilgi/wordpress-siteye-kod-ekleme Örneğin buradan Wordpress temasının php html kısımlarına erişebilir az bir kod bilgin var ise oraların ismini değiştebilirsin ve link...
  4. E

Web Site İşinden Anlayan Arkadaşlar Bakabilir mi?

Seo destekli site yapıyoruz. Sitenizin içeriği nedir ? 1715769399
  5. E

Web Site İşinden Anlayan Arkadaşlar Bakabilir mi?

Seo Yönetimini yapman gerekiyor. Google ads ile evet reklam verebilirsin. Ama sitende anahtar kelime olayı veya seo yönetimi yok ise verdiğin reklam ücretlerinin karşılığı olarak siteye aldığın hit az olacaktır. Yani demem o ki seo yönetimli bir siteye 500₺ reklam bütçesi ile 7-10K görüntülenme...
  6. E

web sitem yavaş çalışıyor

PageSpeed Insights
  7. E

forum sitesi nasıl para kazanır?

Google Adsense zaten kullanıcıların girdiği ve gezdiği ürün veya sitelerin içeriğinde göre yapay zeka tabanlı çalışmaktadır. Yani gün içerisinde RTX 3060 bakıyorsa senin forumuna girdiği zamanda RTX 3060 reklamı görme ihtimali çok yüksek. Ama direk istediğin reklamı sponsorluk yok ise koyman...
  8. E

Ben hali hazırda olan ve kitleyi yakalamış forumlar için konuşuyorum. Yeni forum zaten bunları yapar ise kendi ayağına sıkmış olur. Yeni forumlar için önerebileceğim şey kesinlikle sayfa geçişlerinde tam boy reklam ilk zamanlar için kullanılmaması. Çok göze batmayacak şekilde adsense reklamı...
  9. E

Google Adsns, Firmalar sponsorluklar, kısaltma linkleri, vip üyelikler, vip konular, ücretli konu yükseltme, ücretli konu sabitleme.
  10. E

E-Ticaret Yapmak İstiyorum Nasıl Yapmalıyım

Trendyol hepsiburada gibi pazaryerleri için söylüyorum. Her ürünü istediğin gibi pazaryerlerinde satamıyorsun. Bazı markaların örneğin Zwilling markasının yetkili satıcı belgesi isteyebilmektedir Trendyol. Buda almış olduğun fatura veyahut Zwilling markasının E-Ticaret sorumlusunun onaylı mağaza...
  11. E

E-Ticaret Yapmak İstiyorum Nasıl Yapmalıyım

Merhabalar, öncelikle şahıs firması vb. firma açman gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam 26 yaşına kadar devlet senden bazı vergileri almıyor. Daha sonrasında tabii ki piyasa fiyatından uygun fiyata ürün bulman ve bunu komisyon kargo kâr dahil buyboxa koyman. İkasın Akakçe cimri ile anlaşması var mı...
Top Bottom