Neler Yeni

E-Ticaret Yapmak İstiyorum Nasıl Yapmalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Meriç
e-ticaret yapmak için neler yapmam lazım

ikas diye bir site var bedavaya e ticaret sitesi oluşturuyor ordan site açtım ama ne yapmam lazım bişeyler satmak için falan

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Merhabalar, öncelikle şahıs firması vb. firma açman gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam 26 yaşına kadar devlet senden bazı vergileri almıyor. Daha sonrasında tabii ki piyasa fiyatından uygun fiyata ürün bulman ve bunu komisyon kargo kâr dahil buyboxa koyman. İkasın Akakçe cimri ile anlaşması var mı bilmiyorum. Eğer yoksa zaten site trafiği o kadar çok olacağını sanmıyorum. Site trafiğinin fazla olması ürününün satabilirliliğini arttırmaktadır. Bunun için Trendyol ve Hepsiburada gibi pazarterlerine yönelebilirsin. Tabii ki bu pazaryerlerinde komisyon ücretleri bir tık daha yüksek olacaktır.

alperennN

80+ Silver
e-ticaret yapmak için neler yapmam lazım

ikas diye bir site var bedavaya e ticaret sitesi oluşturuyor ordan site açtım ama ne yapmam lazım bişeyler satmak için falan
Site açma hikaye kanka müşteri bulman lazım o diteye falan filan sen git sahibindene dolaba koy 55 e ekran kartı aldım arkadastan 250 ye sattim dusukten alıp kâr koyup sat sor ben cevaplarım

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Trendyol hepsiburada gibi pazaryerleri için söylüyorum. Her ürünü istediğin gibi pazaryerlerinde satamıyorsun. Bazı markaların örneğin Zwilling markasının yetkili satıcı belgesi isteyebilmektedir Trendyol. Buda almış olduğun fatura veyahut Zwilling markasının E-Ticaret sorumlusunun onaylı mağaza yetkisini vermesi gerekmektedir.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Elinde satacak ürün var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre Acar
Bedava genelde çok kısıtlı oluyor ve sizi bir pakete yönlendiriyor. Bunun dışında firmaları tek tek arayıp bilgi alabilirsiniz. ikas zaten sizinle iletişime geçer. ekstra olarak teklif almak için ideasoft ve ticimax'e de ulaşabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,634
Üyeler
166,581
Son üye
yuusuuf
Top Bottom