Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

Anime sitesi kuracağım onun için kafamdaki soru

Bildiğim kadarıyla güvenlik için olmalıydı c++ mıydı ondanda emin değilim css diye bir dildi galiba 1736110540 Css miş pardon
  2. Göktürk ArdaHan

Html+html5 ve css kodlarına bak birkaç kitap alıp okusan direk kendin kodlayarakta oluşturabilirsin ben html kitabı okuyarak bile baya ilerlemiş arayüze kadar full oluşturmuştum anlatımlarıda kolay ve denemesi hevesli zevkli
  3. Göktürk ArdaHan

Bence boş iş uğraşmana değmez sitenin koruması ücreti uğraşı falan derken gereksiz masraf ve zaman kaybı
  4. Göktürk ArdaHan

yeni discord benzeri bi uygulama yapıyorum girermisiniz

Knk verileri samsung'un 256 bit veri şifreleme yöntemi ile kurarak koruyak ama.keain açıcaksanız bilginiz varsa bende ufaktan siber savunma öğrenmeye başlıyayım 1728638305 Boşver aga bunları biz dc de ufaktan toplanıp girişek hafta sonu geldi
  5. Göktürk ArdaHan

Hdd sıfırda alırız 8-16tb falan abdullah abide reklamlama yapar belki yardımcı olur oda oda site açıyor sonuçta siber güvenliktede yardımcı olabilir bilgilendirebilir belki ekipten birisi ile
  6. Göktürk ArdaHan

Olmadı 2.elden temiz hdd ler buluruz 1728542727 Aslında bende siber güvenlik için sunucunun güvenliği için yardımcı olabilecek kişileri araştırayım site açan bi abi var tanıdığım direk kodlar ile onada başvurayım yardımcı olabilecek güvenilirleri dc de sunucuda topluyak
  7. Göktürk ArdaHan

Yetmezse yardımcı olurum bilgisayarlardan iyi anlarım kurarım direk yüksek kapasiteli bir server sistemi
  8. Göktürk ArdaHan

Zaman herşeyin sorunu zaten server sistemi falan gerekiyor mu?
  9. Göktürk ArdaHan

Knk benim en sonki konuya bak Türkiyeyi kapsayan Sorunlar Ve Çözümler Sunmuşum Bende Burada Bir Grup Oluşturup Kendi Uygulamamızı Ve Topluluklar Olarak İnsanları Bilinçlendirmek İçin Çabalamamızı Ama Oturduğunuz Yerden Olmayan Demokrasiye güvenerek değil elimizi taş altına koyarak yapalım...
  10. Göktürk ArdaHan

Girmem vpn ile devam nitro aldım o kadar 1 aylık yalan ettirtmem
  11. Göktürk ArdaHan

Yazılım matematik gerektiren bir şey mi

Mizah yaptım knk ben sırf matematik yüzünden yazılımdan vaz geçtim
  12. Göktürk ArdaHan

Yazılım matematik gerektiren bir şey mi

Yok dost bile sayılmazlar düşmandırlar 7/24
Top Bottom