Neler Yeni

yeni discord benzeri bi uygulama yapıyorum girermisiniz

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
Kimsenin anonim sohbet uygulamasını kullanacağını sanmam açıkçası mesajlaştığım insanlarla olan konuşmalarım şifrelenecek mi güvende olacak mı? Yoksa uygulamayı yapan kişi mesajları okuyabilecek mi? Belki mesajlarda özel bilgi vs. verdim. Olay sadece sesli konuşma değil. Sırf bu yüzden bile kullanmam ben anonim uygulama.
reis kullanma ozaman sözleşme yaparız kimsede mesajlarını okumaz merak etme

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Batuhan
reis kullanma ozaman sözleşme yaparız kimsede mesajlarını okumaz merak etme
Sen daha konuşma üslubu ne onu bilmiyorsun reis diye cümleye giriyorsun geliştirici olan birisi her fikire açık olur ona göre uygulamasını geliştirir. Muhtemelen yaşın küçük okulda, sokakta kendini koruyamıyorsun ki uygulamaya sözleşme koyup mesaj ve bilgi koruyacağından bahsediyorsun.

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
Sen daha konuşma üslubu ne onu bilmiyorsun reis diye cümleye giriyorsun geliştirici olan birisi her fikire açık olur ona göre uygulamasını geliştirir. Muhtemelen yaşın küçük okulda, sokakta kendini koruyamıyorsun ki uygulamaya sözleşme koyup mesaj ve bilgi koruyacağından bahsediyorsun.
tamam dostum aferin sana kendimi koruyamıyorum yaşım küçük ve okula gidiyorum tanımadan yorum yapmaya devam et sen

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,204
İsim
Arda doğan
hocam daha vakitten kaynaklı kayda değer bir ilerleme yapamadık fakat haftasonu 2günümüzüde ona adayacağız
Knk verileri samsung'un 256 bit veri şifreleme yöntemi ile kurarak koruyak ama.keain açıcaksanız bilginiz varsa bende ufaktan siber savunma öğrenmeye başlıyayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam dostum aferin sana kendimi koruyamıyorum yaşım küçük ve okula gidiyorum tanımadan yorum yapmaya devam et sen
Boşver aga bunları biz dc de ufaktan toplanıp girişek hafta sonu geldi

Top Bottom