Neler Yeni

yeni discord benzeri bi uygulama yapıyorum girermisiniz

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Arda doğan
hızlı bir şekilde nitro benzeri bir sistem yaparsam 1 ücretsiz hocam size hatta ilk ay herkese ücretsiz yaparım
Knk benim en sonki konuya bak Türkiyeyi kapsayan Sorunlar Ve Çözümler Sunmuşum Bende Burada Bir Grup Oluşturup Kendi Uygulamamızı Ve Topluluklar Olarak İnsanları Bilinçlendirmek İçin Çabalamamızı Ama Oturduğunuz Yerden Olmayan Demokrasiye güvenerek değil elimizi taş altına koyarak yapalım birlikte demişim ben yazılımdan çok anlamam bi iki eskiden site açıp virüslar yazmışlığım.var ama destek olurum sistem gücü isteyen binişlem olur maddi olarak yardım gerekir bütçesel.olarak bi şekilde birlikte hallederiz kendi programımızı kuralım tr içinde kullanılır genelde zaten bide belki rusya'dan gelinebilir fazla fazla kasmaz yani hemde bu kontroller bizlerin elinde olur herhangi illegal bir duruma göz yummaz devlete veririz logları reklamlamasınıda kolayca yaparız
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece açmak mühim değil internette c# kodları var teamveawer benzeri ekran paylaşma yorum atma giriş grup falan bende yapabilirim ama siber güvenlik için kodlar lazım 2 günde hacklenebilir siten. tek açacaksan baya bir kodl bilgin olmalı haa ilerde tutulursa büyük firmalardan ortaklık alıpta siber güvenliği sağlayabilirsin o da var
elimizden geldiği kadar

uygulamanın ismi ne olabilir
Bir güvenlik yazılım şirketi ile anlaşırsın ücreti karşılığında güvenliğini sağlar sonralarda yavaştan yavaştan halledersin yardımcıda oluruz

Son düzenleme:

Aykut D.

80+ Gold

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
Knk benim en sonki konuya bak Türkiyeyi kapsayan Sorunlar Ve Çözümler Sunmuşum Bende Burada Bir Grup Oluşturup Kendi Uygulamamızı Ve Topluluklar Olarak İnsanları Bilinçlendirmek İçin Çabalamamızı Ama Oturduğunuz Yerden Olmayan Demokrasiye güvenerek değil elimizi taş altına koyarak yapalım birlikte demişim ben yazılımdan çok anlamam bi iki eskiden site açıp virüslar yazmışlığım.var ama destek olurum sistem gücü isteyen binişlem olur maddi olarak yardım gerekir bütçesel.olarak bi şekilde birlikte hallederiz kendi programımızı kuralım tr içinde kullanılır genelde zaten bide belki rusya'dan gelinebilir fazla fazla kasmaz yani hemde bu kontroller bizlerin elinde olur herhangi illegal bir duruma göz yummaz devlete veririz logları reklamlamasınıda kolayca yaparız

Bir güvenlik yazılım şirketi ile anlaşırsın ücreti karşılığında güvenliğini sağlar sonralarda yavaştan yavaştan halledersin yardımcıda oluruz
hocam daha vakitten kaynaklı kayda değer bir ilerleme yapamadık fakat haftasonu 2günümüzüde ona adayacağız

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Arda doğan
hocam daha vakitten kaynaklı kayda değer bir ilerleme yapamadık fakat haftasonu 2günümüzüde ona adayacağız
Zaman herşeyin sorunu zaten server sistemi falan gerekiyor mu?

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Arda doğan
şuanlık hayır ama zaten elimde eski bir server sistemi var yetermi bilmiyorum ama depolama alanı yüksek en azından
Yetmezse yardımcı olurum bilgisayarlardan iyi anlarım kurarım direk yüksek kapasiteli bir server sistemi

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
Yetmezse yardımcı olurum bilgisayarlardan iyi anlarım kurarım direk yüksek kapasiteli bir server sistemi
bende eski işim gereği serverlerdan iyi anlarım bilgisayar da elimden geldiği kadar ama yine her şeyi yaparım

bende eski işim gereği serverlerdan iyi anlarım bilgisayar da elimden geldiği kadar ama yine her şeyi yaparım
zamanında meslek lisesi faydaları diyelim

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Arda doğan

Olmadı 2.elden temiz hdd ler buluruz

Aslında bende siber güvenlik için sunucunun güvenliği için yardımcı olabilecek kişileri araştırayım site açan bi abi var tanıdığım direk kodlar ile onada başvurayım yardımcı olabilecek güvenilirleri dc de sunucuda topluyak

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
hdd sağlıkları 90üstü genel olarak 76 vardı bir tane onu harici yaptım sağlıklı 8tb var toplamda

Aslında bende siber güvenlik için sunucunun güvenliği için yardımcı olabilecek kişileri araştırayım site açan bi abi var tanıdığım direk kodlar ile onada başvurayım yardımcı olabilecek güvenilirleri dc de sunucuda topluyak
şu haftasonu olsun bi olsun adam gibi girişelim belki girilecek seviyeye gelir zorda olsa

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Arda doğan
hdd sağlıkları 90üstü genel olarak 76 vardı bir tane onu harici yaptım sağlıklı 8tb var toplamda

şu haftasonu olsun bi olsun adam gibi girişelim belki girilecek seviyeye gelir zorda olsa
Hdd sıfırda alırız 8-16tb falan abdullah abide reklamlama yapar belki yardımcı olur oda oda site açıyor sonuçta siber güvenliktede yardımcı olabilir bilgilendirebilir belki ekipten birisi ile

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
Hdd sıfırda alırız 8-16tb falan abdullah abide reklamlama yapar belki yardımcı olur oda oda site açıyor sonuçta siber güvenliktede yardımcı olabilir bilgilendirebilir belki ekipten birisi ile
çok iyi olur

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Kimsenin anonim sohbet uygulamasını kullanacağını sanmam açıkçası mesajlaştığım insanlarla olan konuşmalarım şifrelenecek mi güvende olacak mı? Yoksa uygulamayı yapan kişi mesajları okuyabilecek mi? Belki mesajlarda özel bilgi vs. verdim. Olay sadece sesli konuşma değil. Sırf bu yüzden bile kullanmam ben anonim uygulama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,190
Üyeler
164,628
Son üye
yusuff--
Top Bottom