Arama sonuçları: *

1. ImToretto

Kendi web sitemiz nasıl olmuş

Dostum şimdi site daha şık durmuş ve karmaşıklığı gitmiş.
  2. ImToretto

Çözüldü✓ Yaptığımız site nasıl olmuş

yani beyaz'ın bir tık koyusu tercih edilebilir gerçi artık zaten siteler çoğunlukla beyaz olup belirli kısımlarında küçük renklendirmeler oluyor. Kapalı bir yeşil nasıl gider siteye görmeden bilemeyeceğim.
  3. ImToretto

kırmızı ile başlayan yerden bu kısıma kadar boş yani fotoğraf yok yazı yok bomboş. telefondan bakıyorsanız 1-1 masaüstü sitesini göstermez.
  4. ImToretto

Site düzeni kötü. alt taraftaki banner (telefon numaramız vs) yazan yer ile üstteki fotoğrafların başlangıç yeri arasındaki yer çok boş. Tema rengi de biraz daha canlı renkler seçilebilir.
  5. ImToretto

Yardım sitemde oluşturduğum 3 farklı bağlantıya nasıl metin ekleyeceğim

Hocam o konuda bilgim yok maalesef. ama bence yine de aynıdır başka bir kısımda deneyin isterseniz.
  6. ImToretto

tamamdır şöyle. farklı bir html sayfası açıyorsunuz ve olan herşeyi kopyalıyorsunuz. (Eski html sayfasından tüm kodları) ve bunu yeni açtığınız mesela orada isimlendirmişsiniz (karakterler.html) e kopyalayıp main kısmında düzenlemeler yapıyorsunuz. örnek olması açısından (index.html) sitenin...
  7. ImToretto

Sorunu doğru mu anladım teyit etmek için soruyorum. Yönlendirmeleri yaptınız fakat o Sayfalara bu tema'da (background'ta) yazı yazmak istiyorsunuz?
  8. ImToretto

Kişisel Gelişim Takibi Yapmak | Kişisel Web Sitem

Gayet kaliteli bir site olmuş Ustam eline sağlık.
Top Bottom