Neler Yeni

Yardım sitemde oluşturduğum 3 farklı bağlantıya nasıl metin ekleyeceğim

pendragon

80+ Bronze
sitemin sağ üst tarafında bulunan "anasayfa,filmler ve karakterler" yazan kısımlarına tıklayınca farklı bi sayfaya yönlendiriliyoruz. bende bunu istemiştim fakat o sayfalara metin eklemek istiyorum nerden yapacağım ?

Ekler

• 1685478421130.png
    1685478421130.png
    2.1 MB · Hit: 24
  • 1685478466459.png
    1685478466459.png
    40.1 KB · Hit: 29

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Sorunu doğru mu anladım teyit etmek için soruyorum. Yönlendirmeleri yaptınız fakat o Sayfalara bu tema'da (background'ta) yazı yazmak istiyorsunuz?

pendragon

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu doğru mu anladım teyit etmek için soruyorum. Yönlendirmeleri yaptınız fakat o Sayfalara bu tema'da (background'ta) yazı yazmak istiyorsunuz?
hocam bu dersle ilgili pek bilgim yok ilgi alanım değil ödev oldugu için yapıyorum kusura bakmayın dediğinizi anlayamadım yani o linklere tam olarak nasıl metin ve görsel ekleyebileceğimi biraz daha benim anlayabileceğim şekilde anlatabilirseniz çok sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet hocam sağ üst taraftaki yönlendirmeleri yaptığım sayfalara yazılar ve görseller eklemek istiyorum

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
hocam bu dersle ilgili pek bilgim yok ilgi alanım değil ödev oldugu için yapıyorum kusura bakmayın dediğinizi anlayamadım yani o linklere tam olarak nasıl metin ve görsel ekleyebileceğimi biraz daha benim anlayabileceğim şekilde anlatabilirseniz çok sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet hocam sağ üst taraftaki yönlendirmeleri yaptığım sayfalara yazılar ve görseller eklemek istiyorum
tamamdır şöyle. farklı bir html sayfası açıyorsunuz ve olan herşeyi kopyalıyorsunuz. (Eski html sayfasından tüm kodları) ve bunu yeni açtığınız mesela orada isimlendirmişsiniz (karakterler.html) e kopyalayıp main kısmında düzenlemeler yapıyorsunuz.
1685479367822.png

örnek olması açısından (index.html) sitenin ana sayfası buradan diğerlerini de açtım görselleri de yükledim (bu arada bir klasör içinde yapmanız lazım bunları aynı yerde bulunmaları gerek yani).

pendragon

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamdır şöyle. farklı bir html sayfası açıyorsunuz ve olan herşeyi kopyalıyorsunuz. (Eski html sayfasından tüm kodları) ve bunu yeni açtığınız mesela orada isimlendirmişsiniz (karakterler.html) e kopyalayıp main kısmında düzenlemeler yapıyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
örnek olması açısından (index.html) sitenin ana sayfası buradan diğerlerini de açtım görselleri de yükledim (bu arada bir klasör içinde yapmanız lazım bunları aynı yerde bulunmaları gerek yani).
hocam ben sublime text üzerinden yapıyorum

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek