pendragon
80+ Bronze
hocam bu dersle ilgili pek bilgim yok ilgi alanım değil ödev oldugu için yapıyorum kusura bakmayın dediğinizi anlayamadım yani o linklere tam olarak nasıl metin ve görsel ekleyebileceğimi biraz daha benim anlayabileceğim şekilde anlatabilirseniz çok sevinirimSorunu doğru mu anladım teyit etmek için soruyorum. Yönlendirmeleri yaptınız fakat o Sayfalara bu tema'da (background'ta) yazı yazmak istiyorsunuz?
evet hocam sağ üst taraftaki yönlendirmeleri yaptığım sayfalara yazılar ve görseller eklemek istiyorumSorunu doğru mu anladım teyit etmek için soruyorum. Yönlendirmeleri yaptınız fakat o Sayfalara bu tema'da (background'ta) yazı yazmak istiyorsunuz?
tamamdır şöyle. farklı bir html sayfası açıyorsunuz ve olan herşeyi kopyalıyorsunuz. (Eski html sayfasından tüm kodları) ve bunu yeni açtığınız mesela orada isimlendirmişsiniz (karakterler.html) e kopyalayıp main kısmında düzenlemeler yapıyorsunuz.hocam bu dersle ilgili pek bilgim yok ilgi alanım değil ödev oldugu için yapıyorum kusura bakmayın dediğinizi anlayamadım yani o linklere tam olarak nasıl metin ve görsel ekleyebileceğimi biraz daha benim anlayabileceğim şekilde anlatabilirseniz çok sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet hocam sağ üst taraftaki yönlendirmeleri yaptığım sayfalara yazılar ve görseller eklemek istiyorum
hocam ben sublime text üzerinden yapıyorumtamamdır şöyle. farklı bir html sayfası açıyorsunuz ve olan herşeyi kopyalıyorsunuz. (Eski html sayfasından tüm kodları) ve bunu yeni açtığınız mesela orada isimlendirmişsiniz (karakterler.html) e kopyalayıp main kısmında düzenlemeler yapıyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
örnek olması açısından (index.html) sitenin ana sayfası buradan diğerlerini de açtım görselleri de yükledim (bu arada bir klasör içinde yapmanız lazım bunları aynı yerde bulunmaları gerek yani).
Hocam o konuda bilgim yok maalesef. ama bence yine de aynıdır başka bir kısımda deneyin isterseniz.hocam ben sublime text üzerinden yapıyorum