Arama sonuçları: *

1. Isofyan

Tasarım - Grafik - Yazılım YARDIMM!

Worda aktar ilk once. Daha sonra internette word to pdf yaparsan halledersin kolayca.
  2. Isofyan

Maç günü posteri yapabilecek var mı

bana at bakayım hocam musait oldugumda yaparim belki
  3. Isofyan

Siteye giremiyorum, yasak.

Nasıl belli bir tanımı olmayan olgu? Ne izleyerek eğleniyo demek istiyorum yani
  4. Isofyan

Siteye giremiyorum, yasak.

Hacı harbi merak ettim konu dışı ama bunların neyini izlemekten zevk alıyon eglenceli mi gerçekten
  5. Isofyan

MySQL ile veri çekerek nasıl giriş sayfasından ana sayfaya yönlendirme yapılır?

Giriş yap butonunu yukarı forma yönlendirmeniz lazım. 1688225189 Kodları paylaşacağım ama sayfa hata veriyor
  6. Isofyan

veritabanında kullanici, adsoyad, mail, id, isminde sütunlar oluşturman lazım
  7. Isofyan

Giriş yaptığı şifre ve kullanıcı adını veritabanından çekerek kontrol ettirmen lazım şu şekil (Veri tabanına bağlandığını varsayıyorum) <?php if($_POST) { if(!empty($_POST["kullanici"]) && !empty($_POST["sifre"])) {...
  8. Isofyan

hayır gerek yok giriş sayfasına bilgiler girilince mi yapılacak yönlendirme? Aklındaki plan nedir
  9. Isofyan

<meta http-equiv="refresh" content="1;url=(yonlendirecegin dosya)"/>
  10. Isofyan

Yardım İnternet sitesi nasıl açabilirim?

Veritabanı falan uğraşmanız lazım. Elbet yapılır ama baya zor olur
  11. Isofyan

Yardım İnternet sitesi nasıl açabilirim?

0'dan çok zor sistem. Hele ki forum sitesi yazmak. Bi yazılımcı ile konuşup profesyonel destek almalısın ki bu yine yüksek maaliyetlere mal olur
  12. Isofyan

Site nasıl açılır???

Github üzerinden öğrenci girişi yapabilirsen ücretsiz olarak alan adı alabilirsin .me şeklinde Hosting için de biraz araştırma lazım fiyatlarına tam hakim değilim
  13. Isofyan

Çözüldü✓ 0x80070643-yükleme sırasında önemli hata. python kuramıyorum

İnşallah çözersiniz hocam valla bişi anlamadım
  14. Isofyan

web sitesi yorumlama

404 sayfası sıkıntılı hocam onu düzelt
  15. Isofyan

Localhostta çalıştırma yapınca resimler gözükmüyor

Önbelleği temizledin mi? Ctrl+shift+r yap
Top Bottom