Neler Yeni

Site nasıl açılır???

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Kendi iş yerimiz için site kurmak istiyoruz kaç paradan başlıyor , sadece telefondan oluyor mu detaylı anlatabilicek arkadaşlar var mı

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

milenix

80+ Gold
E-Ticaret için mi yoksa portfolyo gibi mi?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
Kendi iş yerimiz için site kurmak istiyoruz kaç paradan başlıyor , sadece telefondan oluyor mu detaylı anlatabilicek arkadaşlar var mı
hazır site kuran sitelere asla bulaşmayın hocam kendiniz açın,

ben domaini türkticaret'ten 3 dolara almıştım
hostingi de güzelnetten aldım daha sonra wordpress ile sitemi hazırladım gayet kolay bi işlem, uzun süren kısım sadece site tasarımı vs oluyor

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Berat fatih

milenix

80+ Gold
O zaman bir hosting firmasından hosting al. Güzelnet şu aralar çok duydum. Daha kullanmadım ama fiyatları fln uygun gibi. Birde bir tane domain firmasından domain almanız lazım. Burda kesinlikle Google Domains tavsiye ederim. En mükemmel hizmeti veriyor benim gördüğüm. Desteği fln da harika. Hep ordan alırım. Sonra Wordpress vs. kurabilirsin kolay olması adına.
E-Ticaret bildiğimiz E-Ticaret işte. Portfolyo ise şirketi, hizmetleri vs. tanıtmak için.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Telefondan olmuyor, kendiniz yapmak istiyorsanız yazıma göz atabilirsiniz.

Onun dışında web sitenizi ücreti dahilinde kurabiliriz, 50+ referansım mevcut :) İstediğiniz web site tasarımını vs. özelden iletebilirseniz onunla ilgili fiyat çıkarabilirim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Merhaba. Güzel Hosting de şu an indirim var. Çok ucuza yıllık web sitenizi kurabilirsiniz. Öyle çok zor bir işi yok. Sadece birkaç püf noktası var o kadar.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Github üzerinden öğrenci girişi yapabilirsen ücretsiz olarak alan adı alabilirsin .me şeklinde
Hosting için de biraz araştırma lazım fiyatlarına tam hakim değilim

Zepett8

80+ Bronze
İlk olarak site açmak için site yapmanız veya satın almanız gerekmekte. Kendi işletmenizi tanıtmak için bir web sitesi arıyorsanız 100-500 TL arası bulabilirsiniz. Siteyi hazırladıktan veya satın aldıktan sonra Web Hosting veya Cpanel, Plesk gibi hosting satın almanız gerekiyor. İnternette araştırarak fiyatlarını bulabilirsiniz. Sonra ise birde domain almanız gerekiyor. Bu üçünü bir arada toplayıp kurulumunu yapınca kişiler domaini tarayıcılarına yazarak sizin sitenize giriş yapabilecek. Telefondan yapmaya kalkarsanız işiniz zor. Hala bir web sitesine ihtiyaç duyuyorsanız benle iletişime geçebilirsiniz.

Top Bottom