Arama sonuçları: *

1. Koyun Shaun

Sıkılıp paylaştığım php script

eyvallah 1736369708 eğer lazım olursa ne mutlu bana
  2. Koyun Shaun

Sıkılıp paylaştığım php script

Konu: Giriş, kayıt, logout, user-admin-editor rolü aktif. gençler https://forum.donanimarsivi.com/konu/altyapi-olmayan-bina.1047853 altyapı gelene kadar telefon bağlayıp bilgisayarda öylece takılırken az uğraştım websitesi yaptım. Not: kodlama bilgim hiç yok diyecek kadar az o yüzden...
  3. Koyun Shaun

Film sitesine film ekleme

Ddostum trde yaşıyorsun ne adaleti 🗿🗿
  4. Koyun Shaun

Ücretsiz web sitesi açmak

domain ve hosting alacaksın domain org alırsan mantıklı olur çünkü topluluklar, forumlar vs. hep org kullanır. hostinge forum kuracaksın ne kuracağını seçeceksin. xenforo mantıklı olabilir ama paralı olduğu için ve korsanı ilk başta mantığını bilmediğin için yapman zor olacaktır. sana Mybb...
  5. Koyun Shaun

Ücretsiz web sitesi açmak

Evet, mümkün.
  6. Koyun Shaun

Sizce İlk Sitem Nasıl Olmuş Becerebilmiş Miyim ?

Anonimler.org benim eğer istiyorsan yardımcı olabilirim siteyi eğer bloggerden düzenliyorsan istediğin templateyi sağlayabilirim. mtamodding.blogspot.com da benim allderspdf.blogspot.com böyle de var 1697116251 https://kusakhaber.blogspot.com/?m=1 Şu da var
  7. Koyun Shaun

site güzel olmuş mu :D

Öylesine troll
  8. Koyun Shaun

Olmaz
  9. Koyun Shaun

Gerçek projelerimi ortaya açık şekilde yapmak yerine sessizce yapıp sonucu kendimle paylaşmak daha çok hoşuma gidiyor. İnsanlar seni küçük gördüğünde asıl içinde kendinin güçlü olduğunu bilmen harika bir duygu. Ve kimse seni rahat rahat küçümseyemiyor 1685825196 Harbi doğru bu arada ip...
  10. Koyun Shaun

Bebeyim
  11. Koyun Shaun

gençler anonimler.org sitesi nasıl? bi sitenin yazılımını kopyalayım düzenledim azıcık :D eğer csgo valorantta vs. korkutmak istiyorsanız adama siteye girdirin karşısına ip'si çıkacak ve korkacak eğer kaybetmezsen senin modemini vurup düşürürüm diye tehdit edebilirsiniz. Ama yemeyedebilir artık...
  12. Koyun Shaun

Donanım Forum Projesi Hakkında Yorumlarınız - Sizce Nasıl?

Forum temasında default style varsayılanda kalmış ve logo gözükmüyor diğer temayı seçtiğimizde gözüküyor
  13. Koyun Shaun

site arama motorunda çıkmıyor?

Search google console eklemen gerekiyor onaylandıktan sonra sitemap ekleyebilirsin. Eğer yaptığın halde diğwr sayfaları algılamıyorsa kendin ekle sonradan otomatik kendisi onaylanır
  14. Koyun Shaun

Bu tasarım ne katogerisi oluyor?

Böyle bir site yapıcamda bunlar blog olarak geçiyor olamaz bunlar tek sayfalı html5 sayfası olarak mı geçiyor?
Top Bottom