Neler Yeni

site güzel olmuş mu :D

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
gençler anonimler.org sitesi nasıl?

bi sitenin yazılımını kopyalayım düzenledim azıcık :D eğer csgo valorantta vs. korkutmak istiyorsanız adama siteye girdirin karşısına ip'si çıkacak ve korkacak eğer kaybetmezsen senin modemini vurup düşürürüm diye tehdit edebilirsiniz. Ama yemeyedebilir artık şansa bağlı ajfhsjfsa güzel olmuş mu? tasarıma pek önem vermedim

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
birisinin bu ipsi ile ne yapabiliyoruz, öylesine sordum bi arkadaşıma lazımmış

fruko.gzz

80+ Silver

bi sitenin yazılımını kopyalayım düzenledim azıcık :D eğer csgo valorantta vs. korkutmak istiyorsanız adama siteye girdirin karşısına ip'si çıkacak ve korkacak eğer kaybetmezsen senin modemini vurup düşürürüm diye tehdit edebilirsiniz. Ama yemeyedebilir artık şansa bağlı ajfhsjfsa güzel olmuş mu? tasarıma pek önem vermedim
Yanlış anlama ama bebe misin?

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Önünde iki seçenek var bebe olarak kalmak ve adam olmak 1.seçenek seni insanlar arasında küçük düşürür ikinci seçenek saygınlık kazandırır seçim senin bu benim fikrim.
adamlıkla ip veren site yapmanın arasında ki ilişki ne

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önünde iki seçenek var bebe olarak kalmak ve adam olmak 1.seçenek seni insanlar arasında küçük düşürür ikinci seçenek saygınlık kazandırır seçim senin bu benim fikrim.
Gerçek projelerimi ortaya açık şekilde yapmak yerine sessizce yapıp sonucu kendimle paylaşmak daha çok hoşuma gidiyor. İnsanlar seni küçük gördüğünde asıl içinde kendinin güçlü olduğunu bilmen harika bir duygu. Ve kimse seni rahat rahat küçümseyemiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

adamlıkla ip veren site yapmanın arasında ki ilişki ne
Harbi doğru bu arada ip kesinlikle log tutmuyor direkt hs ile başka siteden çekiliyor

o sırada ben zaten ip mi biliyorum diye cevap almışımdır
Screenshot_20230529-205129.png

SnareEcho

80+ Silver

Siteye girdim. İlerleye basıp hemen çıktım. Bişe olur mu? Korktum hemen çıktım bu ne böyle ya!

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Gerçek projelerimi ortaya açık şekilde yapmak yerine sessizce yapıp sonucu kendimle paylaşmak daha çok hoşuma gidiyor. İnsanlar seni küçük gördüğünde asıl içinde kendinin güçlü olduğunu bilmen harika bir duygu. Ve kimse seni rahat rahat küçümseyemiyor

Harbi doğru bu arada ip kesinlikle log tutmuyor direkt hs ile başka siteden çekiliyor
sen çok bilgili bi abiye benziyosun hangi dilleri biliyosun hocam

Bu işlerle ilgilenmiyorsan anlamazsın boşver bu benim fikrim.
hocam dediğinizi anladım zaten de ikisi arasında bağ kuramadım :D çocuk demek ayrı adam olmayı öğretmek ayrı olay

fruko.gzz

80+ Silver

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram