Arama sonuçları: *

1. Mert Özkaya

Yeni Web Sitemizi Değerlendirir Misiniz? 🎉

Eline sağlık çok güzel bir proje olmuş, güzel düşünmüşsün.
  2. Mert Özkaya

Ekran Kartı Karşılaştırma Sitesi Yapıyorum!!!

Siteler genelde karşılaştırmayı bir kod üzerinden yapar hangisinin puanı daha iyiyse onu daha iyi olarak gösterir. Amd veritabanım bitti desem yeridir ve bunu hazırlamam tam 1 buçuk ayımı aldı. Tabi ki günün 24 saati bununla uğraşmadım fakat çok sağlam bir veritabanı oluşturmak için elimden...
  3. Mert Özkaya

Tamamen özgün olsun istiyorum:hackerman:
  4. Mert Özkaya

O detayı karşılaştırma yapıldıktan sonra sağ tarafta olacak bir artı butonu ile" ekran kartı ekle" şeklinde yapmayı düşünüyorum.
  5. Mert Özkaya

Dediğim gibi şu an sadece çalışmasını sağlayacak şekilde bir taslak. Daha çok eklenti ve tasarımda yenilemeler olacak elbette.
  6. Mert Özkaya

Fikrini belirttiğin için teşekkür ederim. Dikkate alacağım:)
  7. Mert Özkaya

Merhaba dostlar uzun zamandır forumda aktif değilim. Gerek şartlar olsun, gerek işler olsun pek ilgilenemedim. Bir proje üstünde çalışıyorum. Bu proje doğru ve net bilgilerle karmaşık olmayan bir ekran kartı karşılaştırma sitesi. Elbette bunun bir çok alternatifi mevcut fakat bu kaynakların...
  8. Mert Özkaya

Kişisel Gelişim Takibi Yapmak | Kişisel Web Sitem

Başka önerim yok, dediklerim dışında nur topu gibi bir web sitesi:)
  9. Mert Özkaya

Gerçi artık elle kodlama bitti, hazır kodlar varken kim tek tek uğraşır.(ben hariç.d) Footer alanı çok sade olmuş, mesela iletişime ayrı bir sayfa yapmak yerine footer alanına yerleştirebilirsin daha hoş durur. Sosyal medya adreslerini de renklendirirsen gayet hoş bir görüntü elde edersin bence.
  10. Mert Özkaya

Güzel bir tasarım, kodlara da baktım biraz karışık ama düzenli bir proje. Lakin eleştiri istersen biraz ilkel olmuş sanki🧐
  11. Mert Özkaya

Web sitem nasıl olmuş ?

Çok basit ama güzel site yazmışsın. Renklendirmesi, teması sade fakat güzel. Arka planı siyah yapıp premium bi hava katabilirsin.
Top Bottom