Neler Yeni

Kişisel Gelişim Takibi Yapmak | Kişisel Web Sitem

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hocam sitemde yavaş yavaş bu konulara değiniyorum aslında, kod bilmeden sıfırdan site kurmak hakkında birkaç yazı paylaştım inceleyebilirsiniz. Onun dışında bir sorunuz olursa özelden iletişime geçebilirsiniz.

Tasarım bana ait değil, sadece üzerinde ufak düzenlemeler yaptım. Evet kod yapısı lisanslama muhabbetinden dolayı biraz karmaşık..

İlkellik = Site Hızı = Google Dostu = Google'de Yüksek Sıralama
Gerçi artık elle kodlama bitti, hazır kodlar varken kim tek tek uğraşır.(ben hariç.d)
Footer alanı çok sade olmuş, mesela iletişime ayrı bir sayfa yapmak yerine footer alanına yerleştirebilirsin daha hoş durur.
Sosyal medya adreslerini de renklendirirsen gayet hoş bir görüntü elde edersin bence.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Gerçi artık elle kodlama bitti, hazır kodlar varken kim tek tek uğraşır.(ben hariç.d)
Footer alanı çok sade olmuş, mesela iletişime ayrı bir sayfa yapmak yerine footer alanına yerleştirebilirsin daha hoş durur.
Sosyal medya adreslerini de renklendirirsen gayet hoş bir görüntü elde edersin bence.
İşin doğrusu iletişim - gizlilik politikası gibi bölümleri footerden kaldıracağım.
Sadece google news ve adsense onayı alana kadar bekletiyorum daha sonra dediğiniz gibi footer'in üstüne iletişim bilgilerini eklemeyi planlıyorum. Başka bir öneriniz var mı?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
İşin doğrusu iletişim - gizlilik politikası gibi bölümleri footerden kaldıracağım.
Sadece google news ve adsense onayı alana kadar bekletiyorum daha sonra dediğiniz gibi footer'in üstüne iletişim bilgilerini eklemeyi planlıyorum. Başka bir öneriniz var mı?
Başka önerim yok, dediklerim dışında nur topu gibi bir web sitesi:)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Anlatamadım galiba hocam :D, sitede içerik sayısı az olduğu için sliderdaki bannerlar tam oturmamış gözüküyor. Slider 7 yazıya göre tasarlandığı için 7 yazı paylaşılmadan düzgün görünüm oluşmayacak. Şu anda sitede 4 yazı mevcut :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet, bende o açıdan yaptım aslında. Hizmetlerim bölümünü de ekleyeceğim kısa zamanda. Hizmet verdiğim sektörler, iletişim vs. gibi
Banner tasarimlarindan bahsediyorum hocam :D

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Telefondan biraz göz gezdirdim güzel gözüküyor, hayırlı olsun

QWuiet

80+ Bronze
Selamlar

Uzun zamandır web site sektöründeyim, kişisel web sitemi açmak için oldukça geç kaldım ancak nihayet kişisel blog mu denir ne denirse ondan açtım.

3. bir kişi gözüyle sitede gördüğünüz eksiklikleri, hataları veya eklense güzel olur dediğiniz özellikleri belirtirseniz düzenlerim :)

Çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Simgeler boş olmuş sadece
Onun dışında güzel bir site olmuş ileridede gelişeceğini hesaba katarak daha iyi projeler yapabilirsiniz

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Simgeler boş olmuş sadece
Onun dışında güzel bir site olmuş ileridede gelişeceğini hesaba katarak daha iyi projeler yapabilirsiniz
Teşekkürler. Simgelerden kastınız ne tam anlayamadım?

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Hocam teknik detayları bilmiyorum, stabilitedir, seodur vs, pek anlamam ancak tasarımcı gözü ile baktığım zaman göze pek hoş gelmediğini söyleyebilirim her şey o kadar karman çorman duruyor ki Alıntıyı görüntüle

Bende mi bi sorun var bilmiyorum belki normalde daha farklıdır

üst kısımdan bahsediyorum bu arada alt kısımlar gayet kafi
Yazı sayısını arttırdım, görünüş düzeldi bir de şuanki haliyle yorumunuzu alayım :D :D

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Yazı sayısını arttırdım, görünüş düzeldi bir de şuanki haliyle yorumunuzu alayım :D :D
şimdi tema kendini daha belli etmiş ve tasarım düzeni daha toplu duruyor ancak fazla renk kullanımı yüzünden hala dağınık ve itici duruyor bence, güzel bi renk paleti, temel bir font ayarlarsanız siteniz daha temiz ve güzel duracaktır. Ek olarak her banner tasarımında farklı bi şeyler denemek yerine üzerine düşünülmüş bütünlük barındıran bi tasarım yapılırsa daha iyi olur hocam. Elinize sağlık tekrardan

bide genele gelince dark mode a atıyor

Top Bottom