Arama sonuçları: *

1. M

wordpress ücretsiz üyelik ile paralı tema kurmak mümkün mü

Peki ucretsiz uyelikle devam etsem ama hosting alsam nasıl olur
  2. M

wordpress ücretsiz üyelik ile paralı tema kurmak mümkün mü

merhabalar ücretsiz üyeliği kullanıyorum şuanlık paralı tema kullanmam mümkün mü illaki kurumsal paketten mi almam lazım
  3. M

wordpress ile kurduğum siteme seo işlemi yaptırmak istiyorum

siteyi kendim tema ile oluşturdum bittiğinde seo paketleri almak istiyorum gerçek bir kullanıcıdan tabi ki öneriniz var mı anahtar kelimeyi yazınca üstlerde çıkmak istiyorum
  4. M

wordpresste yardıma ihtiyacım var

arkadaşlar selam burası bir ürün kategorisi sayfası bu sayfada alt kategorileri göstermek istiyorum nasıl yapacağım bunun gibi yapmak istiyorum yani 1722159340 yanlış gözükmüş üstteki fotoğraf gibi gözüksün istiyorum bu arada woodmart teması kullanıyorum
  5. M

wordpress bu tema iyi mi?

Hocam sizle eskiden gorusmustuk degil mi , bu arada bugün bakacağım eklentiler kismina inşallah olur elemantorden denedim button elementini ama koyulmuyor sepete ekle kısmına 1722065879 Birde hocam beni anladiniz demi siz benim amacım sepete ekle kalksin yanina teklif al butonu gelsin bazi...
  6. M

envato elements'den wordpress teması alamıyorum?

woodmart temasını alacaktım ama üstteki hatayı alıyorum nasıl olucak bu durum şimdi de account locked hatası alıyorum 1721657531 yardımcı olabilcek arkadaşlar yok mu yaa
  7. M

wordpressin kendi hostingi güzel mi?

valla bilemedim ki orijinal tema 59 dolar burda 400 TL garip geldi
  8. M

ama tema woodmart teması hocam 1721286225 hocam bide https://japonadam.com/woodmart/ şöyle bi site var 397 TL diyor woodmart temasına kendi orijinal sitesinde 59 dolar burada nasıl 397 TL?
  9. M

wordpress'den site açacağım tema yüklemek için creator paketi almam lazım o pakette hostingde içinde oluyor acaba kuvvetli midir sitede yavaşlık söz konusu olabilir mi? wordpresse geçme sebebim sitemin yavaş olmasıydı bu durum beni üzer 1721285334 aldıktan sonra bana bunları sağlıyolar Bir...
  10. M

İkas nedir ne işe yarar?

İkas ne işe yarıyor ikide bir görüyorum
  11. M

Biraz zor işe benziyo ben öyle bi tema bulamaz miyim çift amaçlı multipurpose diye bi kategori gormustum acaba onlar olabilir mi? 1720774327 Hem işte teklif alıncak hem de normal online satilcak
  12. M

acaba erişebilir miyim o whatsapp otomatik mesaj kodunu biliyorum ama nasıl yerleştirebilirim acaba
  13. M

hocam şimdi online olarak satın alınabilcek ürünler elektrikli şömineler , şömine yan malzemeleri. whatsapptan teklif olarak istediklerimde ağır ürünler ustanın montaj etmesi gerektiği ürünler yani gerçek şömine o yüzden teklif al gibi bi seçenek yapabilir miyim acaba oraya yani şunun gibi bir...
  14. M

niye yazan olmadı ya
  15. M

https://the7.io/elementor-shop/ şömine sektöründeyiz ortalama online satabilceğimiz 50-60 ürün var sizce değer mi e-ticaret sitesi açmaya 1720718111 ek sorum şu fiyatları teklif al ile değiştirebilir miyiz acaba whatsappa yönlendirse link
  16. M

Yeni Web Sitemizi Değerlendirir Misiniz? 🎉

Güzel olmuş , her detayıyla falan iyi bence. Dikkatimi bir şey cekti şimdi theme by alx diyor ya bu tema olayı ne oluyor. bende wordpress teması alacağım da ondan soruyorum ve son olarak temayı nereden aldınız
  17. M

web sitem yavaş çalışıyor

Hocam yapmışlar bir hata bizimkiler cidden çok rezalet ya
  18. M

Hocam nasıl bakılır kurduğum yerin altyapısından mı bakacağım yoksa bir siteden mi bakılıyor? 1709227147 Hosting ücretsizmiş herhalde wixin sitesinde gördüm
  19. M

Hocam wix kullanıyorum vallahi sunucu ya da kodlar benim elimde mi bilmiyorum ki sunucumun kötü olduğunu nasıl anlayacağım?
  20. M

Animasyon yok hosting nedir onu tam bilmiyorum ama var herhalde
Top Bottom