Arama sonuçları: *

1. OrkunJJ

Sizce 20TL uygun mu?

Resim başına para ile hizmetini kimse kullanmaz. Ücretsiz ve çok daha iyileri var Tavsiyem domainini değiştir, globale hitap et İngilizce bir domain olsun. Sitenin ana dili İngilizce olsun. Resim başına para olayını tamamen kaldır. Üyelik sistemi getir. Misafir kullanıcıların hesap oluşturmadan...
  2. OrkunJJ

Websitem sizce nasıl ?

Title daki icondan bahsediyorum. Bende eskisi gözüküyor kare olarak.
  3. OrkunJJ

Websitem sizce nasıl ?

Öncekinden çok daha iyi olmuş. Site iconunu da güncelle aynı resimle.
  4. OrkunJJ

Websitem sizce nasıl ?

Hazır tema kullandıysan logo kısmı temanın kendisinde varsa oraya konan resmin maksimum çözünürlüğü vardır. Onu aşarsan ve tema otomatik olarak kendi kırpmıyorsa dediğin gibi tam oturmaz. O maksimum çözünürlüğünü keşfetmeye çalış ona göre orantılı olarak ayarla koyacağın resmi. 1685210688 Bu...
  5. OrkunJJ

Websitem sizce nasıl ?

Rica ederim başarılar, genel olarak beğendim siteni. Bu arada yorumumu bir daha oku en alta ekleme yaptım onu büyük ihtimalle görmemişsindir.
  6. OrkunJJ

Websitem sizce nasıl ?

Türkiye'ye hitap ediyorsan bence site tamamen Türkçe olmalı. 1. Fotoğrafta ki sol altta çıkan çerezler uyarısı İngilizce olarak geliyor büyük ihtimalle kullandığın eklentiden kaynaklı. Bunu düzeltmelisin. 2. Fotoğrafta ise footer daki ana sayfa butonun home olarak kalmış onu da ana sayfa olarak...
  7. OrkunJJ

Web sitem nasıl olmuş ?

Hocam siteniz gayet güzel olmuş ben beğendim. Yalnız gözüme direk çarpan logonuz oldu. Biraz pikselli duruyor onu bence yeniden yüksek çözünürlükte tasarlayıp kullansanız çok daha iyi gözükür
Top Bottom