Neler Yeni

Websitem sizce nasıl ?

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Talha Çelik
arkadaşlar uzun süredir aktif fakat sizinde yorumlarınızı merak ettim sizce tasarım olarak nasıl? Eksikleri nelerdir (https://www.technogundem.com/)

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Talha Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

1905

80+ Silver
çok güzel olmuş eline sağlık. ama belki bi tık üst menü genişletilebilir biraz gözüme çarptı. yan kısımlara da reklam verilebilir(sen mi belirliyorsun bilmiyorum ama )

En İyi Cevap
3
Elinize sağlık hocam da ne zamandır bu işi yapıyorsunuz? Öğrenmesi vs. ne kadar sürenizi aldı yani aslında öğrenmek istediğim şey bu.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
1685209962306.png

1685209971539.png

1685210107545.png

Türkiye'ye hitap ediyorsan bence site tamamen Türkçe olmalı.
1. Fotoğrafta ki sol altta çıkan çerezler uyarısı İngilizce olarak geliyor büyük ihtimalle kullandığın eklentiden kaynaklı. Bunu düzeltmelisin.
2. Fotoğrafta ise footer daki ana sayfa butonun home olarak kalmış onu da ana sayfa olarak düzeltmeni öneririm.
3. Fotoğrafta ise header daki menü barının solunda bulunan site logonu png olarak yeniden tasarlamalısın. Siyah arka plan bence kötü duruyor.
Bir de son olarak sitenin temasını siyah üzerine mavi tonları olarak belirlemişsin. Biraz daha açık renkler kullanmanı öneririm.
Siyah arka plan üzerinde koyu mavi göz yorar kolay okunamadığı için. Misal makale gönderilerinin üzerine geldiğimde hover rengi mavi olarak yazının rengini değiştiriyor. Daha açık tonlar kullanmalısın.

121709

80+ Silver
Sağ üstteki logo kötü olmuş.

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Talha Çelik
çok güzel olmuş eline sağlık. ama belki bi tık üst menü genişletilebilir biraz gözüme çarptı. yan kısımlara da reklam verilebilir(sen mi belirliyorsun bilmiyorum ama )
evet ben belirliyorum . adsense ile bir sorun yaşadım tekrardan başvurdum reklamların onaylanmasını bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elinize sağlık hocam da ne zamandır bu işi yapıyorsunuz? Öğrenmesi vs. ne kadar sürenizi aldı yani aslında öğrenmek istediğim şey bu.
1 yıldır falan uğraşıyorum

Sağ üstteki logo kötü olmuş.
sol üstteki mi

dostum işin teknik kısmına hakim olmamakla birlikte bence güzel tasarımı.
teşekkür ederim

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Türkiye'ye hitap ediyorsan bence site tamamen Türkçe olmalı.
1. Fotoğrafta ki sol altta çıkan çerezler uyarısı İngilizce olarak geliyor büyük ihtimalle kullandığın eklentiden kaynaklı. Bunu düzeltmelisin.
2. Fotoğrafta ise footer daki ana sayfa butonun home olarak kalmış onu da ana sayfa olarak düzeltmeni öneririm.
3. Fotoğrafta ise header daki menü barının solunda bulunan site logonu png olarak yeniden tasarlamalısın. Siyah arka plan bence kötü duruyor.
düzelticeğim geri dönüşün için teşekkür ederim

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Burada tek amacı sol elini çalıştırmak olan maymunların söylemlerini dikkate alma, bir şeyler yapmaya çalışıyorsan bunlar hep karşına çıkacak.

Siteye gelince
  • Logo küçük kalmış, büyütülüp png veya svg olarak kullanman daha iyi olacaktır.
  • Arama butonu tıklayınca açılmak yerine direkt olarak aktif olsa daha iyi olur, soluna bir boşluk ile.
  • Instagram adresini arada sıkıştırmak yerine, sayfanın başına veya sonuna kaydırman daha iyi olur veya pop up en kötü.
Bunlar harici gözümü rahatsız eden bir şey olmadı.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
evet ben belirliyorum . adsense ile bir sorun yaşadım tekrardan başvurdum reklamların onaylanmasını bekliyorum

1 yıldır falan uğraşıyorum

sol üstteki mi

teşekkür ederim

düzelticeğim geri dönüşün için teşekkür ederim
Rica ederim başarılar, genel olarak beğendim siteni. Bu arada yorumumu bir daha oku en alta ekleme yaptım onu büyük ihtimalle görmemişsindir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,293
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom