Neler Yeni

Websitem sizce nasıl ?

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Talha Çelik
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Türkiye'ye hitap ediyorsan bence site tamamen Türkçe olmalı.
1. Fotoğrafta ki sol altta çıkan çerezler uyarısı İngilizce olarak geliyor büyük ihtimalle kullandığın eklentiden kaynaklı. Bunu düzeltmelisin.
2. Fotoğrafta ise footer daki ana sayfa butonun home olarak kalmış onu da ana sayfa olarak düzeltmeni öneririm.
3. Fotoğrafta ise header daki menü barının solunda bulunan site logonu png olarak yeniden tasarlamalısın. Siyah arka plan bence kötü duruyor.
Bir de son olarak sitenin temasını siyah üzerine mavi tonları olarak belirlemişsin. Biraz daha açık renkler kullanmanı öneririm.
Siyah arka plan üzerinde koyu mavi göz yorar kolay okunamadığı için. Misal makale gönderilerinin üzerine geldiğimde hover rengi mavi olarak yazının rengini değiştiriyor. Daha açık tonlar kullanmalısın.
cookiye türkçe olarak ayarladım. en alttaki homeyi de ana menü olarak değiştirdim. bu resim işini oraya tam olarak oturtamıyorum otomatik düzenleme yapıp resmi bozuyor. biraz daha uğraşıcağım onunla

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,744
İsim
Orkun
cookiye türkçe olarak ayarladım. en alttaki homeyi de ana menü olarak değiştirdim. bu resim işini oraya tam olarak oturtamıyorum otomatik düzenleme yapıp resmi bozuyor. biraz daha uğraşıcağım onunla
Hazır tema kullandıysan logo kısmı temanın kendisinde varsa oraya konan resmin maksimum çözünürlüğü vardır. Onu aşarsan ve tema otomatik olarak kendi kırpmıyorsa dediğin gibi tam oturmaz. O maksimum çözünürlüğünü keşfetmeye çalış ona göre orantılı olarak ayarla koyacağın resmi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1685210663450.png

Bu menünün adını kategoriler olarak değiştirebilirsin.
Bir de Haber kategorisini bu açılır menüye koymayı unutmuşsun.

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Talha Çelik
Rica ederim başarılar, genel olarak beğendim siteni. Bu arada yorumumu bir daha oku en alta ekleme yaptım onu büyük ihtimalle görmemişsindir.
hocam şuan yuvarlak olarak ayarladım menü resmini bir bakabilir misiniz

Hazır tema kullandıysan logo kısmı temanın kendisinde varsa oraya konan resmin maksimum çözünürlüğü vardır. Onu aşarsan ve tema otomatik olarak kendi kırpmıyorsa dediğin gibi tam oturmaz. O maksimum çözünürlüğünü keşfetmeye çalış ona göre orantılı olarak ayarla koyacağın resmi.

Alıntıyı görüntüle
Bu menünün adını kategoriler olarak değiştirebilirsin.
Bir de Haber kategorisini bu açılır menüye koymayı unutmuşsun.
haberi genel kategori olarak hepsine uyguladığım için oraya koymaya gerek duymadım

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,744
İsim
Orkun

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Talha Çelik

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,744
İsim
Orkun

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Talha Çelik
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Türkiye'ye hitap ediyorsan bence site tamamen Türkçe olmalı.
1. Fotoğrafta ki sol altta çıkan çerezler uyarısı İngilizce olarak geliyor büyük ihtimalle kullandığın eklentiden kaynaklı. Bunu düzeltmelisin.
2. Fotoğrafta ise footer daki ana sayfa butonun home olarak kalmış onu da ana sayfa olarak düzeltmeni öneririm.
3. Fotoğrafta ise header daki menü barının solunda bulunan site logonu png olarak yeniden tasarlamalısın. Siyah arka plan bence kötü duruyor.
Bir de son olarak sitenin temasını siyah üzerine mavi tonları olarak belirlemişsin. Biraz daha açık renkler kullanmanı öneririm.
Siyah arka plan üzerinde koyu mavi göz yorar kolay okunamadığı için. Misal makale gönderilerinin üzerine geldiğimde hover rengi mavi olarak yazının rengini değiştiriyor. Daha açık tonlar kullanmalısın.
rengi yeşil olarak yaptım sizce nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Göktürk
Web sitemizin, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kabul eder misiniz. Kısmında hala aşağıda Accept yazısı bulunuyor. Site güzel olmuş :)

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Talha Çelik
Web sitemizin, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kabul eder misiniz. Kısmında hala aşağıda Accept yazısı bulunuyor. Site güzel olmuş :)
accept yazısı temadan kaynaklı düzenliyormuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,318
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom