Arama sonuçları: *

1. firsatgamingx

silindi

Bunun bi benzerini ben pcde yapalım böyle alet çantası gibi olsun dicektim de siz yapmıssınız elinze sağlık
  2. firsatgamingx

Html veri değiştirme

javascript kullanman lazım muhtemelen
  3. firsatgamingx

Yapay Zeka Yazılımcıların İşini Bitirecek mi?

Ortada bir problem yok merak etmeyin toollar bizim için üretiliyor buna adapte olamayanlar elenecek maalesef bu her sektörde vardır. Kendinizi onu kullanarak daha da ileriye atabilirsiniz
  4. firsatgamingx

Html CSS javascript ile para kazanma

React falan öğrenip freelance iş yapabilirsin. Bu dediklerin çok basit artık
  5. firsatgamingx

Yardım Kendime portfolio web sitesi yaptım sizce nasıl olmuş ?

Kötü veya iyi olmasına bakma githubini doldur. Büyük proje yaparsan dokümantasyon yaptığına dikkat et mutlaka yazdığın fonksiyonun da bir açıklaması olsun yorum satırı yazmaya kendine alışkanlık etmelisin. Senden sonra belki projeye farklı insanlar gelir veya yabancılar gelir, aslında o yüzden...
  6. firsatgamingx

Yardım Kendime portfolio web sitesi yaptım sizce nasıl olmuş ?

Bu yüzdeleri böyle koyma sitene. Neye göre kime göre o yüzdeler. Sakın CVnizde böyle şeyler koymayın yaptığınız projeleri paylasın insanlar karar versin neyi ne kadar bildiğinize
  7. firsatgamingx

HTML Öğrenmek Mantıklı Mı?

HTMLden başlanır normalde ama bilmiyorum bence ilk python öğrenip django ile beraber bi site kurulabilir. Neresiyle ilgileniyosun bilmiyorum ama başka diller de olabilir. React olabilir, Vue.js olabilir ama bunları anlamak için de HTML CSS ve JS bilmen gerekebilir tabi
Top Bottom