Neler Yeni

HTML Öğrenmek Mantıklı Mı?

Galatasaray8

80+ Bronze
Şuanda HTML öğreniyorum eğer mantıklı değilse boşuna öğrenmeyim. Web sitesi yapmak için öğrenmeye başlamıştım.

uydu3

80+ Silver
Web 3.0 için neler gerekli web 3.0 nedir öğren ve web 3.0 geliştiricisi olabilmen için normal olarak html bilmen lazım en başta

Zechion

80+ Silver
Şuanda HTML öğreniyorum eğer mantıklı değilse boşuna öğrenmeyim. Web sitesi yapmak için öğrenmeye başlamıştım.
Tek başına html öğrenmek mantıklı değil yanında css (çok kolaydır) eğer ki sitende script gibi şeyleri çalıştırmak istiyorsan javascript gibi şeyleri de öğrenmen gerekiyor

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bi' site oluşturacaksanız HTML dilini öğrenmeniz gerekiyor, site yapısında HTML bulunuyor.

Zechion

80+ Silver
CSS ile sitelere temada yapabilir miyim ?
evet css ve html ile sitenin sadece tasarım tarafını halledebilirsiniz arkaplanda işleyen hesap oluşturma, hesaba giriş yapma ve bu forumda olduğu gibi mesajlaşma sistemi için jss ve php bilgisi gerekmektedir

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
HTMLden başlanır normalde ama bilmiyorum bence ilk python öğrenip django ile beraber bi site kurulabilir. Neresiyle ilgileniyosun bilmiyorum ama başka diller de olabilir. React olabilir, Vue.js olabilir ama bunları anlamak için de HTML CSS ve JS bilmen gerekebilir tabi

Galatasaray8

80+ Bronze
HTMLden başlanır normalde ama bilmiyorum bence ilk python öğrenip django ile beraber bi site kurulabilir. Neresiyle ilgileniyosun bilmiyorum ama başka diller de olabilir. React olabilir, Vue.js olabilir ama bunları anlamak için de HTML CSS ve JS bilmen gerekebilir tabi
Ben web sitesi yapmak tasarlamak istiyorum.

Jokester

80+ Bronze
html öğrenmeden yapı kuramazsın. bir sayfada tıkladığın button bir link hatta en temel başlıkta bile html vardır. Css ise yazdığın html kodlarına stil vermene yarar. Js ise bu html kodlarını belirli eventler ile dinamik hale getirmeni sağlar.

Frontend developer olmak istiyorsan öncelikle html css ve js bilmelisin. Daha sonra single page app dediğimiz react, vue, angular gibi teknolojileri öğrenmen gerekiyor.

patika.dev gibi sitelerden ve oradaki topluluktan yardım alabilirsin.

Not: Php den uzak dur.

Galatasaray8

80+ Bronze
html öğrenmeden yapı kuramazsın. bir sayfada tıkladığın button bir link hatta en temel başlıkta bile html vardır. Css ise yazdığın html kodlarına stil vermene yarar. Js ise bu html kodlarını belirli eventler ile dinamik hale getirmeni sağlar.

Frontend developer olmak istiyorsan öncelikle html css ve js bilmelisin. Daha sonra single page app dediğimiz react, vue, angular gibi teknolojileri öğrenmen gerekiyor.

Php den uzak dur demişsiniz neden?
Mesaj otomatik birleştirildi:

patika.dev deki eğitimlerin faydası olur mu?

Son düzenleme:

Jokester

80+ Bronze
her teknojinin bir kullanım ömrü olur php de kendi zamanını tamamladı. gelecek react nextjs vue gibi teknolojilerde.

Top Bottom