HTML Öğrenmek Mantıklı Mı?

Galatasaray8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
300
Şuanda HTML öğreniyorum eğer mantıklı değilse boşuna öğrenmeyim. Web sitesi yapmak için öğrenmeye başlamıştım.

Web 3.0 için neler gerekli web 3.0 nedir öğren ve web 3.0 geliştiricisi olabilmen için normal olarak html bilmen lazım en başta

Şuanda HTML öğreniyorum eğer mantıklı değilse boşuna öğrenmeyim. Web sitesi yapmak için öğrenmeye başlamıştım.
Tek başına html öğrenmek mantıklı değil yanında css (çok kolaydır) eğer ki sitende script gibi şeyleri çalıştırmak istiyorsan javascript gibi şeyleri de öğrenmen gerekiyor

Bi' site oluşturacaksanız HTML dilini öğrenmeniz gerekiyor, site yapısında HTML bulunuyor.

HTMLden başlanır normalde ama bilmiyorum bence ilk python öğrenip django ile beraber bi site kurulabilir. Neresiyle ilgileniyosun bilmiyorum ama başka diller de olabilir. React olabilir, Vue.js olabilir ama bunları anlamak için de HTML CSS ve JS bilmen gerekebilir tabi

HTMLden başlanır normalde ama bilmiyorum bence ilk python öğrenip django ile beraber bi site kurulabilir. Neresiyle ilgileniyosun bilmiyorum ama başka diller de olabilir. React olabilir, Vue.js olabilir ama bunları anlamak için de HTML CSS ve JS bilmen gerekebilir tabi
Ben web sitesi yapmak tasarlamak istiyorum.

html öğrenmeden yapı kuramazsın. bir sayfada tıkladığın button bir link hatta en temel başlıkta bile html vardır. Css ise yazdığın html kodlarına stil vermene yarar. Js ise bu html kodlarını belirli eventler ile dinamik hale getirmeni sağlar.

Frontend developer olmak istiyorsan öncelikle html css ve js bilmelisin. Daha sonra single page app dediğimiz react, vue, angular gibi teknolojileri öğrenmen gerekiyor.

patika.dev gibi sitelerden ve oradaki topluluktan yardım alabilirsin.

Not: Php den uzak dur.

html öğrenmeden yapı kuramazsın. bir sayfada tıkladığın button bir link hatta en temel başlıkta bile html vardır. Css ise yazdığın html kodlarına stil vermene yarar. Js ise bu html kodlarını belirli eventler ile dinamik hale getirmeni sağlar.

Frontend developer olmak istiyorsan öncelikle html css ve js bilmelisin. Daha sonra single page app dediğimiz react, vue, angular gibi teknolojileri öğrenmen gerekiyor.

Php den uzak dur demişsiniz neden?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

patika.dev deki eğitimlerin faydası olur mu?

Son düzenleme:
her teknojinin bir kullanım ömrü olur php de kendi zamanını tamamladı. gelecek react nextjs vue gibi teknolojilerde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,997
Üyeler
187,761
Son üye
ErenBucak
Geri