Arama sonuçları: *

1. jombo

GPU Karşılaştırma Sitesi Yayınlıyorum!!! Düşünce ve Önerileriniz..

benim işime çok yarıyacak açıkçası günde en az 10 kişiye sistem diziyorum böyle bir site sayesinde ekran kartı seçimlerim çok daha doğru olacak.
  2. jombo

hocam gidip gpu ya motivasyon konuşması yap fps 2-3 artıyor tam veri vermek imkansız dediğiniz gibi.
  3. jombo

yok hocam hani insanlar %100 doğru fps testleri falan bekliyor bir tık takıldım o mesajlara bana şu kart şu kartan şu kadar güçlü desin o sitenin canını yiyim yani :D
  4. jombo

insanlar mesela 4070 in 7800xt den güçlü olduğunu söylüyor giricem siteye bakıcam 7800xt 4070 den %8 daha güçlü hop olay kapancak insanlara forumlarda 30 dakka laf anlatmaya gerek kalmayacak hem de o insanların kafasının karışması gibi bir olay olmayacak dümdüz 300 FPS 500FPS veriyor demel zaten...
  5. jombo

çok doğru techpowerup güzel olsa bile arayüzü biraz karışık daha sade daha kolay bir arayüzlü site olması herkesin işine gelir.
  6. jombo

çok doğru diyorsunuz benim önerim 7500f 7800x3d 5600 gibi popüler işlemciler eklemeniz onun harici ihtiyaç olmaz bütçe sorunu olucak ise youtubede ki oyun testlerini alıp ortalama çıkarılabilir tekrardan teşekkür ederiz :peepokalp:
  7. jombo

donanım dünyasında özellikle türklerden çıkmış en iyi şeylerden biri çok teşekkür ederim bir de ortalama darboğaz gösteren bir yer daha olursa süper olur (o biraz imkansız ama işte :D)
Top Bottom