Arama sonuçları: *

1. kupır

Yardım Sitemap.xml nasıl oluşturabilirim?

Kullandığın altyapı nedir? Wordpress için eklentileri var, kullanabilirsin. Yoast SEO gibi SEO eklentileri XML sitemap özelliği sunuyor.
  2. kupır

Linux Server'a XAMMP Kurunca Herkese Açık Olur Mu?

80 portu açık olursa girebilir.
  3. kupır

Portfolio sitesi için ssl gerekli mi

Hocam tek konu altında sorsaydınız soruları keşke. Şart değil, ayrıca ücretsiz sağlayan hosting şirketleri var.
  4. kupır

.com mu yoksa .com.tr mi?

Kişisel web siteyse .com öneririm, com.tr daha çok şirketler için iyi olur.
  5. kupır

Web sitemin "100. Yıl" tasarımını nasıl buldunuz?

Çok teşekkürler yalnız Donanım Arşivi'ne ben yapmadım :D Fikir buraya ait, burada görünce kendi siteme uyarlamak istedim. Yorum için teşekkürler.
  6. kupır

Çok teşekkürler. Sade olmasına özen gösterdim aynen öyle, zor bir tasarım değil zaten Hocam henüz diğer sayfaları tasarlamadığım için menü aktif değil, teşekkürler yine de bilgilendirme için
  7. kupır

Canlı görmek isterseniz; mstfsgdc.com
  8. kupır

Yardım Sitemin teması nasıl?

Sade ama güzel, eline sağlık
  9. kupır

Yeni web tasarımım nasıl

Onun dışında güzel görünüyor, eline sağlık. Discord sunucumuza da gelebilirsin kullanıyorsan https://discord.gg/rzPr84Y2EJ
  10. kupır

Yeni web tasarımım nasıl

Öncelikle eline sağlık. Eleştirilerime gelecek olursak, yazım kurallarına biraz daha dikkat edebilirsin. Ayrıca bazı yerlerde padding ihtiyacı var, yazı kenarlarla birleşik olmuş. Yardıma ihtiyacın olursa yazabilirsin
  11. kupır

frontend topluluğu arıyorum

Sunucu reklamı yasak değilse ben de şu linki bırakayım, herkesi beklerim https://discord.gg/rzPr84Y2EJ
  12. kupır

frontend topluluğu arıyorum

Discord'unu iletebilir misin bana?
  13. kupır

React ve sonrası için?

TypeScript'in kullanılma amacı kısaca kod yazma ortamında dilin adı üstüne yaşanabilecek type hatalarını gidermek için değişkenlerin vs. tipini (string, integer, boolean vs.) belirleyerek o değişkenlere farklı bir tipten değer atanmasını önlemek. Ben JS üzerinden geliştirme yapmayı seviyorum...
  14. kupır

wordpress ile site kuracağım hosting önerisi

Cenuta kesinlikle. Düşünürseniz referanslı linkimden de üye olabilirsiniz. Tıkla
  15. kupır

PHP ile Giriş Sistemi

Rica ederim, doğum günün de kutlu olsun ayrıca :kedi:
  16. kupır

PHP ile Giriş Sistemi

PHP'den pek anlamam ama inceledim, kod yapısını genel olarak güzel kurmuşsun. WordPress eklentilerine kafa yormanı da öneririm.
  17. kupır

Web Tasarımcı arkadaşlar Yardım ! Whatsapp Api Sayfası Hakkında

Wordpress'le ilgisi yok o sayfanın, üstteki arkadaşın dediğini yaparsanız olacaktır.
  18. kupır

Blogger bağlantısı domainden nasıl kaldırılır?

Domain aldığınız yerin panelinden NS ayarlarını silmeniz gerekiyor.
  19. kupır

Bu Domainle Neler Yapardınız? | Fikir Alışverişi

Motor sporlarıyla ilgili (Formula1, MotoGP vs.) haberlerin, makalelerin olduğu güzel bir blog sitesi olabilir fakat bu içerikleri YouTube ve diğer sosyal medyalarla da desteklemek lazım. Bu dönemde sadece internet sitesiyle büyümek bir tık zor.
Top Bottom