Neler Yeni

Web Tasarımcı arkadaşlar Yardım ! Whatsapp Api Sayfası Hakkında

fikri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fikri Batur
Arkadaşlar merhaba. Web sitemize bir whatsapp butonu ekledik çalışıyor sorun yok. Fakat butona tıklayıp api sayfasına gittiği ekranda bir düzenleme yapmak istiyoruz. Wordpress tarafında bunu nasıl yapılıyorlar. Ekte bir ekran görüntüsü bıraktım onun gibi yapmak istiyoruz. (Logo ve altına bir açıklama ekleme gibi) Yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı. Bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-08-19 192532.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-19 192532.png
    55.8 KB · Hit: 56

donanimci98

80+ Bronze
yönlendiği sayfa zaten whatsapp ın sitesi. orayı değiştiremezsin. ne yapacaksan whatsapp ayarlarından yapabilirsin.

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Sitenizin WhatsApp API sayfasına bir WhatsApp fotoğrafı eklemek için, aşağıdaki adımları izleyin:

1. WhatsApp API sayfanızı açın.
  2. "WhatsApp Fotoğrafı" başlığının altındaki "Fotoğraf Seç" düğmesine tıklayın.
  3. WhatsApp fotoğrafını seçmek için bilgisayarınızdaki dosya gezginini kullanın.
  4. "Yükle" düğmesine tıklayın.
  5. WhatsApp fotoğrafı yüklendikten sonra, "Kaydet" düğmesine tıklayın.
WhatsApp fotoğrafınız şimdi sitenizin WhatsApp API sayfasında görünecektir.

fikri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fikri Batur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben eklentisiz zaten buton ekledim zaten de açıldıkdan sonraki sayfada logo vs yazı ekleme nasıl yapılıyor onu bulamadım. Örnek resimdeki gibi yapmak istiyoruz.

Ekran görüntüsü 2023-08-19 192532.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Sitenizin WhatsApp API sayfasına bir WhatsApp fotoğrafı eklemek için, aşağıdaki adımları izleyin:

1. WhatsApp API sayfanızı açın.
  2. "WhatsApp Fotoğrafı" başlığının altındaki "Fotoğraf Seç" düğmesine tıklayın.
  3. WhatsApp fotoğrafını seçmek için bilgisayarınızdaki dosya gezginini kullanın.
  4. "Yükle" düğmesine tıklayın.
  5. WhatsApp fotoğrafı yüklendikten sonra, "Kaydet" düğmesine tıklayın.
WhatsApp fotoğrafınız şimdi sitenizin WhatsApp API sayfasında görünecektir.
Hemen deniyorum teşekkürler dostum

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Wordpress'le ilgisi yok o sayfanın, üstteki arkadaşın dediğini yaparsanız olacaktır.

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Hiç kullanmadığım için bilmiyorum internetten bakarak söylüyorum eğer hata devam ederse farklı bir yol söyleyeyim.

Top Bottom