Arama sonuçları: *

1. Erdem Arslan

Ayakkabı önerir misiniz? 1500TL

Almak istediğin modellerin o fiyata orijinali yok malesef
  2. Erdem Arslan

Black Friday'de Nike İndirim Yapıyor Mu?

https://www.nike.com/tr/t/air-force-1-07-lv8-ayakkab%C4%B1s%C4%B1-2jnjV4/DQ7658-100?nikegos=true Takım elbisenin altına giy git. Arkadaşım almış 10 numara duruyor. Sadece arkasındaki Nike Air biraz basit kalmış. İndirime falan girerse çöktüm ölene kadar kullanmayı düşünüyorum keza tekrar alamayız.
  3. Erdem Arslan

Kendimce yorumlayacağım objektif yanıt vermek zor çünkü. Elimde indirimden aldığım kyrie 5 Low var. Basketbol oynarken sokakta veya salonda giyilir günlük giyilmez hava almıyor ve aşırı spor. Casual giyime hiç uygun değil. Yeni downshifter 12 aldım. Hiç beğenemdim kimseye de önermem. Bilek...
  4. Erdem Arslan

Güzel olduğu için klasikleştiler. Takım elbise çok klasik diye taytla mı gidelim düğüne 😁. Basket aykkabıları rahatsız ve hava almıyor. Koşu ayakkabı günlük şık durmuyor. Sneakerların da hepsi birbirine benziyor. Ne giyelim 😅. Nike en azından şık duruyor. Popüler kültürün kölesi oldum dedim ama...
  5. Erdem Arslan

Popüler kültürün kölesi olduğum için af1 veya aj1 almayı düşünüyorum. Fiyatları aşırı pahalı. Black Friday'de Nike indirim yapıyor mu? Geçen sene yaptı mı?
  6. Erdem Arslan

Trendyoldaki New balance ms109cwt orijinal urun mu?

Ürünün piyasa fiyatına bakmadım ama yorumlara bakılırsa çakma gibi duruyor
  7. Erdem Arslan

Kaft T-shirt'e 240 TL Verilir mi ?

Tasarımları bence o kadar da iyi değil. Belki benim tarzım değildir. Levi's, puma, pull&beer vs markalara bakardım. Gençsenz kaft sokak stiline de pek uygun değil bence.
  8. Erdem Arslan

Adidas mı Nike mı almalıyım ?

Siz bilirsiniz. Bence 1 tane rahat koşu/yürüyüş ayakkabısı 1 tane de beyaz sneaker herkese lazım.
  9. Erdem Arslan

Adidas mı Nike mı almalıyım ?

Adidas kaliteli falan değil bence. en önemli şey ayakkabının rahat olması ve adidas ayakkabılar hiç rahat değil. Soft foam denilen bişey yok. Nike ve under armour tercih ederim.
  10. Erdem Arslan

Sizce bu eşofman güzel mi

Markayı daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Ben olsam de facto vs tarzında mağazalara bakardım. Eşofman kullnamadığım için bilemiyorum fiyatları.
  11. Erdem Arslan

Ayakkabı Önerisi - Tavsiyesi (En fazla 1k bütçe)

Adidas önermem rahat modeli yok gibi. Under Armour deluxe foam gerçekten çok kaliteli ayakkabı ayağınızda yokmuş gibi ve dayanıklı. Bütçenize uygunsa Nike quest 4 de koşu için çok güzel ama günlük kullanım için fazla spor ve yüksek taban sizi rahatsız edebilir. Snealer olarak o aralıkta adidas...
  12. Erdem Arslan

1000 TL Ayakkabı Önerisi

Adidas asla tavsiye etmiyorum. Taban teknolojisi konusunda sınıfta kalan bir marka. Asla rahat edemezsin. Under Armour cloud foam tabanları aşırı rahat ama görünüşleri pek estetik olmayabilir. Skechers da çabuk eskiyor.
  13. Erdem Arslan

48.5 numara için 1500 TL spor ayakkabı önerisi

Başkan şimdi bunu yazdık diye uyarı atma da. Bu postta uyarı almayacaz da hangisinde alcaz. Bak millet koşa koşa uyarı yemeye geliyor.
  14. Erdem Arslan

48.5 numara için 1500 TL spor ayakkabı önerisi

Fena saplar
  15. Erdem Arslan

Nike by You sadece yurt dışından mı geliyor?

Evet vergi çıkmıyor ama en son baktığımda 60 TL gibi bir kargo ücreti alıyorlardı.
  16. Erdem Arslan

Nike by You sadece yurt dışından mı geliyor?

Nike resmi sitesi üzerinden yapılan alışverişler zaten yurtdışından geliyor. Hangi site üzerinden alacaksınız?
  17. Erdem Arslan

Spor Salonu için Ayakkabı Önerisi

Tabanının düz olmasına dikkat et yeter.
Top Bottom