konunun yeri yanlış hocamNike airforce ve dunk modellerinden ayakkabı önerir misiniz karar veremiyorum 1 haftadır
O fiyata o ayakkabıları bulamazsın. Bulabileceğin en iyi ayakkabı Vans SK8 HI şuan.Nike airforce ve dunk modellerinden ayakkabı önerir misiniz karar veremiyorum 1 haftadır
Knk adam AF modelini alacağını söylüyor ve senin attığın ayakkabının modeliyle alakaları bile yokO fiyata o ayakkabıları bulamazsın. Bulabileceğin en iyi ayakkabı Vans SK8 HI şuan.
Vans SK8-HI Unisex Siyah Sneaker
Spor Ayakkabı & Sneaker modelleri ve fiyatları SuperStep'ta! Kaliteli ve şık KADIN Spor Ayakkabı & Sneaker modelleri, ücretsiz kargo ve indirimli fiyat avantajı için ürünlerimizi hemen inceleyin.www.superstep.com.tr
Eğer SUPER10 kodunu kullanırsan %10,
Mobil uygulamada geçerli APP15 kodunu girersen %15 indirim var.
Evet alakası yokta, o fiyata AF alabileceğini sanıyorsa yanılıyor ben alternatif sunmak istedim. İlla AF veya Dunk istiyorsa para biriktirmeli.Knk adam AF modelini alacağını söylüyor ve senin attığın ayakkabının modeliyle alakaları bile yok
dunk almak istiyosan en az 2500 gözden cıkarıcaksın kankaNike airforce ve dunk modellerinden ayakkabı önerir misiniz karar veremiyorum 1 haftadır