konunun yeri yanlış hocamNike airforce ve dunk modellerinden ayakkabı önerir misiniz karar veremiyorum 1 haftadır
O fiyata o ayakkabıları bulamazsın. Bulabileceğin en iyi ayakkabı Vans SK8 HI şuan.Nike airforce ve dunk modellerinden ayakkabı önerir misiniz karar veremiyorum 1 haftadır
Knk adam AF modelini alacağını söylüyor ve senin attığın ayakkabının modeliyle alakaları bile yokO fiyata o ayakkabıları bulamazsın. Bulabileceğin en iyi ayakkabı Vans SK8 HI şuan.
![]()
Vans SK8-HI Unisex Siyah Sneaker
Spor Ayakkabı & Sneaker modelleri ve fiyatları SuperStep'ta! Kaliteli ve şık KADIN Spor Ayakkabı & Sneaker modelleri, ücretsiz kargo ve indirimli fiyat avantajı için ürünlerimizi hemen inceleyin.www.superstep.com.tr
Eğer SUPER10 kodunu kullanırsan %10,
Mobil uygulamada geçerli APP15 kodunu girersen %15 indirim var.
Evet alakası yokta, o fiyata AF alabileceğini sanıyorsa yanılıyor ben alternatif sunmak istedim. İlla AF veya Dunk istiyorsa para biriktirmeli.Knk adam AF modelini alacağını söylüyor ve senin attığın ayakkabının modeliyle alakaları bile yok![]()
dunk almak istiyosan en az 2500 gözden cıkarıcaksın kankaNike airforce ve dunk modellerinden ayakkabı önerir misiniz karar veremiyorum 1 haftadır