Arama sonuçları: *

1. Flushixy

1800 TL parfüm önerisi

Calvin Klein In2u for man 2 yıldır kullanıyorum ne çok ağır ne çok hafif orta ayarda bi parfüm ve aşırı kalıcı
  2. Flushixy

Sizce hangi kolej ceket daha güzel?

valla kendim şunu almayı planlıyordum bütçeyi biraz arttırabilirsen bundan daha iyi ve kalitelisini daha önce giymedim : https://www.saintgreyhills.com/urun/tokio-varsity-jacket-l Bütçeyi arttıramazsak beyaz olan daha iyi
  3. Flushixy

zaptila.net GÜVENİLİR Mİ?

Güvenilir, birkaç kere zaptila, wunder, hype merch sitelerinden alışveriş yaptım bu 3 siteyede bi göz at belki daha ucuza bulursun.
  4. Flushixy

Ağlayacağım artık be. Berbere istenilen saç modelini tarif edebiliyor musunuz?

Gittiğiniz berberle alakalı bir şey bu, tamamen kalite farkından oluşuyor bu tarz şeyler. Bende önceden istediğim modeli yaptıramıyordum ancak direkt kadir alkanın yanında yetişen birinde saçımı kestirmeye başladım anatomikte kesiyor, istediğim modeli de. Biraz paraya kıyın derim.
  5. Flushixy

Kadınların Seveceği Parfüm/Deodorant/Kolonya Önerisi?

calvin klein IN2u Erkek kendim kullaıyorum şimdiye kadar beğenmeyen görmedim
  6. Flushixy

1600 TL parfüm önerisi

Calvin Klein In2u men veya Ck One
  7. Flushixy

Nerden giyinicez artık? Varmı tavsiyesi olan ?

trendyoldan şurdan burdan aldığın tshirtler 2 yıkamada yer bezi gibi oluyor bunun yerine biraz paraya kıyıp zara veya adidasın tshirtlerinden alabilirsin 3/4 sene önce zaradan ve adidastan aldığım tshirtler hala ilk günki gibi duruyor.
Top Bottom