OnurCiftci26
80+ Bronze
![www.gangown.com.tr](https://st2.myideasoft.com/idea/gv/68/myassets/products/954/brooklyn-tiger-deri-kol-beyaz-kolej-ceket-9473.jpeg?revision=1681930088)
Brooklyn Tiger Deri Kol Beyaz Kolej Ceket
![www.gangown.com.tr](https://st3.myideasoft.com/idea/gv/68/myassets/products/944/brooklyn-tiger-deri-kol-siyah-kolej-ceket-8101.jpeg?revision=1681051564)
Brooklyn Tiger Deri Kol Siyah Kolej Ceket
Renk farklılığı var sadece sizce hangi renk daha güzel durur?
Ben olsam siyahı alırım.![]()
www.gangown.com.tr
![]()
www.gangown.com.tr
Eğer okulda giyeceksen ve aşırı düzgün bir okulda değilsen beyaz önermem eve döndüğünde sırt kısmında ayak izi olabilir![]()
www.gangown.com.tr
![]()
www.gangown.com.tr
Beyazın kollar sarımsı duruyor o yüzden hoş değil bence ben olsam siyahı alırdım![]()
www.gangown.com.tr
![]()
www.gangown.com.tr
Yok kardeşim mezun olalı 2 sene oluyor. İşe gidip gelirken, dışarıda arkadaşlarla takılırken falan giyeceğim sıkıntı yok o yüzden.Eğer okulda giyeceksen ve aşırı düzgün bir okulda değilsen beyaz önermem eve döndüğünde sırt kısmında ayak izi olabilir
Temiz giyerim diyosan beyaz sağlammış baya
Ben olsam siyahı alırım.
Bence beyaz daha güzel
Beyazın kollar sarımsı duruyor o yüzden hoş değil bence ben olsam siyahı alırdım
Sonuncu da güzelmiş ama favorim hala beyazYok kardeşim mezun olalı 2 sene oluyor. İşe gidip gelirken, dışarıda arkadaşlarla takılırken falan giyeceğim sıkıntı yok o yüzden.
![]()
Jr. Crime | Patch Detay Kolej Ceket C168
Jr. Crime Patch Detay Kolej Ceket C168 modeli. Dikkat çeken bir tarza sahip ol. Kapıda ödeme ve şeffaf kargo imkanıyla en kaliteli ürünleri güvenle juniorcrime.com'dan sipariş verebilirsin. Fırsatları kaçırma!www.juniorcrime.com
![]()
Jr. Crime | Patch Detay Kolej Ceket C169
Jr. Crime Patch Detay Kolej Ceket C169 modeli. Dikkat çeken bir tarza sahip ol. Kapıda ödeme ve şeffaf kargo imkanıyla en kaliteli ürünleri güvenle juniorcrime.com'dan sipariş verebilirsin. Fırsatları kaçırma!www.juniorcrime.com
![]()
Jr. Crime | Patch B Kolej Ceket C158
Jr. Crime Patch B Kolej Ceket C158 modeli. Dikkat çeken bir tarza sahip ol. Kapıda ödeme ve şeffaf kargo imkanıyla en kaliteli ürünleri güvenle juniorcrime.com'dan sipariş verebilirsin. Fırsatları kaçırma!www.juniorcrime.com
Bunlar nasıl sizce? Birden fazla alacağım da o yüzden soruyorum.
Yok kardeşim mezun olalı 2 sene oluyor. İşe gidip gelirken, dışarıda arkadaşlarla takılırken falan giyeceğim sıkıntı yok o yüzden.
![]()
Jr. Crime Patch Detay Kolej Ceket C168 modeli. Dikkat çeken bir tarza sahip ol. Kapıda ödeme ve şeffaf kargo imkanıyla en kaliteli ürünleri güvenle juniorcrime.com'dan sipariş verebilirsin. Fırsatları kaçırma!www.juniorcrime.com
![]()
Jr. Crime Patch Detay Kolej Ceket C169 modeli. Dikkat çeken bir tarza sahip ol. Kapıda ödeme ve şeffaf kargo imkanıyla en kaliteli ürünleri güvenle juniorcrime.com'dan sipariş verebilirsin. Fırsatları kaçırma!www.juniorcrime.com
![]()
Jr. Crime Patch B Kolej Ceket C158 modeli. Dikkat çeken bir tarza sahip ol. Kapıda ödeme ve şeffaf kargo imkanıyla en kaliteli ürünleri güvenle juniorcrime.com'dan sipariş verebilirsin. Fırsatları kaçırma!www.juniorcrime.com
2.yi alırdım gibi daha hoş benceYok kardeşim mezun olalı 2 sene oluyor. İşe gidip gelirken, dışarıda arkadaşlarla takılırken falan giyeceğim sıkıntı yok o yüzden.
![]()
![]()
![]()
Beyaz candır.Temiz giyerim diyosan beyaz sağlammış baya