Arama sonuçları: *

1. FronX

Bu parfum nasildir alan deneyen varmı?

hocam kalan %10 ney
  2. FronX

Erkek bol pantolon önerisi

zaraya bakabilirsin hem kaliteli oluyor hem rahat oluyor
  3. FronX

Sizce hangi ayakkabı ?

unutmazsam paylaşırım daha 2 haftaya anca gelir
  4. FronX

Sizce hangi ayakkabı ?

stay loyal 2'yi bende aldım aynı renkten gelmesini bekliyorum
  5. FronX

Beyler bu ayakkabı çakmamı ?

çakma
  6. FronX

yaz için şapka önerisi

attığım 19 dolar olsa yine iyi attığım 35 dolar ama şu arkadaşın attığı pull&bear olan hem uygun hem güzelmiş 250'ye geliyor onu alcam 9,5 dolar vericez bu güzel işte
  7. FronX

yaz için şapka önerisi

o ne la nası geciniyon calısma daha iyi günde 5 bira + sigaraya çalışanlar bile senden daha çok alıyor
  8. FronX

yaz için şapka önerisi

Hocam boyle şapkam var zaten ben şuan önü dümdüz olanları denemek istiyorum sağolun
  9. FronX

yaz için şapka önerisi

kralsın bu güzel duruyor bakacağım
  10. FronX

yaz için şapka önerisi

yok be bro linkini bıraktığım tarz olursa daha iyi olur bunlar hiç ilgimi çekmiyor
  11. FronX

yaz için şapka önerisi

niye la alt tarafı 19 dolar
  12. FronX

yaz için şapka önerisi

şu tarz şapkalar önerebilir misiniz? en kötü bunu alacağım bütçem tam yok ama 500 üstü vermesem iyi olur https://www.nike.com/tr/t/jordan-pro-cap-ayarlanabilir-şapka-8jtR1F/FD5183-425
  13. FronX

3 ayakkabıdan hangisi daha güzel

Gy5434 tabii ki de
  14. FronX

Sneaksup güvenilir mi?

Evet güvenilir. Orjinal satıyorlar
  15. FronX

TARTIŞMA Nike VS Adidas

nike.
  16. FronX

Bu çoraplar neden bu kadar ucuz ??

aynen hocam bende bu sabah aldım hatta bu çoraplar çok iyi gidiyor bende orta boylularından 6 tane vardı yazın şortun altına uzunlar daha güzel duruyor diye şimdi de uzun aldım orta boylusu da kötü değil vans falan giydiğimde onlar daha güzel duruyor ama spor ayakkabı veya blazer low'un...
  17. FronX

Bu çoraplar neden bu kadar ucuz ??

decathlondan artengo tenis çorabı al onlar çok uzun süre dayanıyor hem fiyatı da hala iyi denilebilecek seviyede (6 7 ay önce 3'lü orta boy 35 liraydı şuan 85 olması lazım) konudaki çoraplarla aynı boyda olanlar 55 lira onları al derim o fiyata diğer çorapları alınca sertleşmeye başlıyor yara...
  18. FronX

Max 3000TL Ayakkabı Önerisi

doğrudur hocam blazer uzun versiyonu dışarda ki 10 gençten 12'sinde var low versiyonlar en azından daha az tercih ediliyor ve farklı versiyonları var ben klasiklerden almadım mesela daha farklı bir görünüşü var normal blazer low'dan biraz daha farklı olarak
  19. FronX

Max 3000TL Ayakkabı Önerisi

Nike blazer Low'lara bakabilirsin tam yazlık güzel bence çok güzel duruyorlar ben geçen gün aldım bi tane gelmesini bekliyorum Converse'ler de eğer kot şort giymeyi seviyorsanız onun altına çok güzel gider Vans'ların önü çabuk kırılıyor ama yine de onların da görüntüsü güzel bakabilirsin
  20. FronX

nike kişiselleştirilmiş ayakkabı kaç haftada gelir

1 ayı aşıyor onlar genelde 4-6 hafta arası gelir diye düşünüyorum
Top Bottom