Arama sonuçları: *

1. Hyperr30

Ayakkabı Önerisi 5k bütcem var

Kardeşimde vardı eski Pegasus gore tex ti ama su geçiriyordu tamamen su geçirmez bekleme ama rahat bir ayakkabıydı
  2. Hyperr30

Ayakkabı Önerisi

Air max 1 giymedim giyen bir arkadaşımda yok o yüzden ayakkabı hakkında bir şey söyleyemem. Kişiselleştirmede bence çok gerekli değil hazır olan renkler daha güzel.
  3. Hyperr30

Ayakkabı Önerisi

Siyah asics gel nimbus 25 1 senedir giyiyorum çok memnunum sadece biraz dayanıksız. New balance 1080v12 de olabilir oda inanılmaz rahat bir ayakkabı
  4. Hyperr30

Günlük kullanım için basketbol ayakkabısı almak mantıklımı

Basketi bırakınca giymek zorunda kaldım ne yazık ki
  5. Hyperr30

Günlük kullanım için basketbol ayakkabısı almak mantıklımı

Senelerdir gündelik olarak basketbol ayakkabısı giyiyorum bu sene koşu ayakkabısı aldım daha mutluyum. Basketbol ayakkabısının yastıklaması iyi olabilir ama rahat bir koşu ayakkabısı dan daha iyi olamaz benim fikrimce. Giydiğim basketbol ayakkabılarıda kötü ayakkabılar değildi ( kd 12 kd 14...
  6. Hyperr30

Erkek koşu-spor vb Ayakkabı önerisi

Asics gel nimbus 25
  7. Hyperr30

ayakkabıyı kaça satarım

Fiyat ne birde numara küçük ondan satılmıyordur
  8. Hyperr30

ayakkabıyı kaça satarım

Temizlik durumuna göre değişir ama kyrie nike ile sözleşmeyi bitirince ayakkabılarının değeri arttı. Zion Williamson pg yi maçta parçalayınca kyrie 4 giymeye başladı bu sebeple kyrie serisi ve özellikle kyrie 4 sevilen ve değer verilen ayakkabı serisi oldu. Satmaya gelirsek dolap ta sahibindende...
  9. Hyperr30

Günlük ayakkabı tavsiyesi 3-4 K arası

Asics gel nimbus 25 giyiyorum çok memnunum
  10. Hyperr30

BASKETBOL AYAKKABISINDAN ANLAYANLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ

18 yaşındayım 12 yaşımdan beri sadece basketbol ayakkabısı giyiyordum bu sene değişiklik yapıp koşu ayakkabısı aldım çok daha memnunum. Basketbol ayakkabısı rahat ama koşu ayakkabısı günlük kullanım icin bence daha rahat giydiğim ayakkabılar da çok iyi ayakkabılardı( kd12 kd14 lebron20 pg6...
  11. Hyperr30

En İyi Türk Spor Ayakkabı Markaları?

2 hafta önce asics gel nimbus 25 aldım inanılmaz rahat
  12. Hyperr30

Zion 2 kullanan var mı

Arkadaşlar merhaba gym de kullanmak için zion 2 düşünüyorum kullanan var mı YouTube da incelemeleri izledim ama kullanan birisi varsa eksi artı özelliklerini söyleye bilir mi?
  13. Hyperr30

nike kyrie flytrap 5 kullanan biri varsa düşüncelerini söyleyebilir mi?

Aynen kaliteli ayakkabı değil alacak arkadaşa önermem.
  14. Hyperr30

Kyrie flytrap ara model bir ayakkabı çok kaliteli değil. Sebo göndür profesyonel seviyede bir basketbolcu. Bir kaç maçta ayakkabıyı patlaması normal. Normal seviyede kullanıcı için fena olmayan ayakkabı bizler kolay kolay ayakkabıyı patlatamayız. 1684439542 Bütçe nedir
  15. Hyperr30

Sebo göndür ve Basketbol anatomisi incelemesini yaptı onlardan izleyebilirsin.
  16. Hyperr30

basketbol ayakkabısı önerir misiniz?

800 tl basketbol ayakkabısı için çok düşük fiyat ama maçlara falan çıkmayacaksanız işinizi görür. Kaliteli ayakkabıların hepsi 2k üstünde
  17. Hyperr30

basket ayakabısı öneri

İmmortality 2 alabilirsin görünüş anlamda hem güzel hem rahat hoopers tr hakkında bilgim yok. Bence sokakta giyeceksen basketbol ayakkabısı almana gerek yok ama yinede sen bilirsin.
  18. Hyperr30

basket ayakabısı öneri

Kd 15 alın piyasadaki en rahat ayakkabılardan bir tanesidir. Yastıklaması çok iyi veya zoom freak 4 yada luka 1 alternatif olabilir 1678902243 https://www.sportive.com.tr/nike-kevin-durant-kd15-erkek-siyah-basketbol-ayakkabisi-dc1975-004/
Top Bottom