Neler Yeni

Ayakkabı Önerisi

Bütçe
6500
Olabildiğince ince, şık ve sade dursun. Uzun ömürlü ve rahat olmalı. Günlük kullanım için olacak.

Son düzenleme:

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Eray Fındık
baktım fakat bulamıyorum renk konusunda da kararsızım. siyah kombin için hangi renk yakışır?
basketbol ayakkabıları günlük uzun giyimler için bence uygun değil çünki basket oynamak üzere yapılmışlar tutuşa önem veriyor hava almıyor uzun giyimde koku yapıyor hocam haberin olsun ben geçen skechersın go run adlı ayakkabısının siyahını aldım gayet rahat bakabilirsiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi
basketbol ayakkabıları günlük uzun giyimler için bence uygun değil çünki basket oynamak üzere yapılmışlar tutuşa önem veriyor hava almıyor uzun giyimde koku yapıyor hocam haberin olsun ben geçen skechersın go run adlı ayakkabısının siyahını aldım gayet rahat bakabilirsiniz
Hocam skecherslar iyi de hiç nike gibi güzel durmuyolar ya
Bu nasıldır?

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Eray Fındık
Hocam skecherslar iyi de hiç nike gibi güzel durmuyolar ya
Bu nasıldır?
Hocam güzelliğinde bir bedeli var aj1 mid aldım 2-3 saatten sonra ayağının tabanı diye bir şey kalmıyor ağrı yapıyor kısa süre için iyi veya uzun süre ayakta kalmayacaksan yürümeyeceksen iyi bu modeli bilmiyorum ama deneyip almanız lazım

Hocam güzelliğinde bir bedeli var aj1 mid aldım 2-3 saatten sonra ayağının tabanı diye bir şey kalmıyor ağrı yapıyor kısa süre için iyi veya uzun süre ayakta kalmayacaksan yürümeyeceksen iyi bu modeli bilmiyorum ama deneyip almanız lazım
Mağazalarda bulmaya çalışırım. Renk konusunda öneriniz nedir? Siyah kombin için.

Hyperr30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Enes Öztürk
Olabildiğince ince, şık ve sade dursun. Uzun ömürlü ve rahat olmalı. Günlük kullanım için olacak.
Siyah asics gel nimbus 25 1 senedir giyiyorum çok memnunum sadece biraz dayanıksız.
New balance 1080v12 de olabilir oda inanılmaz rahat bir ayakkabı

Siyah asics gel nimbus 25 1 senedir giyiyorum çok memnunum sadece biraz dayanıksız.
Dayanıklı olması lazım valla
Hocam güzel durmuyo ya

Hocam bu nasıldır? Sadece kişiselleştirmede renkler konusunda kararsız kaldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,570
Üyeler
168,312
Son üye
Mattsy
Top Bottom