Negan Smith
80+
- Bütçe
- 6500
Olabildiğince ince, şık ve sade dursun. Uzun ömürlü ve rahat olmalı. Günlük kullanım için olacak.
Son düzenleme:
Birsürü airforce var hocam hangisinden bahsediyorsunuz?Nike airforce
Öneriniz nedir?herkesin zevki kendine
ben olsam attıklarının çakmasını bile almam o kadar kötü dicem kötürüm
basketbol ayakkabılarına bakmanızı tavsiye ederimÖneriniz nedir?
baktım fakat bulamıyorum renk konusunda da kararsızım. siyah kombin için hangi renk yakışır?basketbol ayakkabılarına bakmanızı tavsiye ederim
nedeni ise hem kaliteli yapılıyor hemde verdigin fiyata değer
basketbol ayakkabıları günlük uzun giyimler için bence uygun değil çünki basket oynamak üzere yapılmışlar tutuşa önem veriyor hava almıyor uzun giyimde koku yapıyor hocam haberin olsun ben geçen skechersın go run adlı ayakkabısının siyahını aldım gayet rahat bakabilirsinizbaktım fakat bulamıyorum renk konusunda da kararsızım. siyah kombin için hangi renk yakışır?
Hocam skecherslar iyi de hiç nike gibi güzel durmuyolar yabasketbol ayakkabıları günlük uzun giyimler için bence uygun değil çünki basket oynamak üzere yapılmışlar tutuşa önem veriyor hava almıyor uzun giyimde koku yapıyor hocam haberin olsun ben geçen skechersın go run adlı ayakkabısının siyahını aldım gayet rahat bakabilirsiniz
Hocam güzelliğinde bir bedeli var aj1 mid aldım 2-3 saatten sonra ayağının tabanı diye bir şey kalmıyor ağrı yapıyor kısa süre için iyi veya uzun süre ayakta kalmayacaksan yürümeyeceksen iyi bu modeli bilmiyorum ama deneyip almanız lazımHocam skecherslar iyi de hiç nike gibi güzel durmuyolar ya
Bu nasıldır?
![]()
Nike Air Max 1 By You Kişiye Özel Erkek Ayakkabısı. Nike TR
Nike Air Max 1 By You Kişiye Özel Erkek Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
Mağazalarda bulmaya çalışırım. Renk konusunda öneriniz nedir? Siyah kombin için.Hocam güzelliğinde bir bedeli var aj1 mid aldım 2-3 saatten sonra ayağının tabanı diye bir şey kalmıyor ağrı yapıyor kısa süre için iyi veya uzun süre ayakta kalmayacaksan yürümeyeceksen iyi bu modeli bilmiyorum ama deneyip almanız lazım
Siyah asics gel nimbus 25 1 senedir giyiyorum çok memnunum sadece biraz dayanıksız.Olabildiğince ince, şık ve sade dursun. Uzun ömürlü ve rahat olmalı. Günlük kullanım için olacak.
Dayanıklı olması lazım vallaSiyah asics gel nimbus 25 1 senedir giyiyorum çok memnunum sadece biraz dayanıksız.
New balance 1080v12 de olabilir oda inanılmaz rahat bir ayakkabı
Hocam güzel durmuyo yaNew balance 1080v12 de olabilir oda inanılmaz rahat bir ayakkabı